Sve u pov najjaci lik leba mi!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Koliko si ti zapravo zlonameran i zelis nekom da smestis ban. Ne guraj nos tamo gde ti nije mestoSve u pov najjaci lik leba mi!
Kao prvo dosadan si kao drugo abrahamu sam poslao sta mi se desava i kakav problem imam kao drugo okrivljujes me na nesto sto nisam uradio meni je crkla cela igrica slika mi se zamrzla kliknem f1 i vratim odma idalje zaledjena slika! Zamolio bih te da ne budes dosadan hvala!
evo ga video dje sam predvidio sta ce uradit radi njegovih akciji kaznite igraca obavezno
to sad sto sam te uhvatio da imam cheats nemoj da places da se vadis kako si ti zrtva ovdje sad si dokazao da imas cheat
evo ga video dje sam predvidio sta ce uradit radi njegovih akciji kaznite igraca obavezno
DJE JE CHEAT U TAJ POV dali je obolio dostavio sam još taj pov dje je cheat dje ne budi toliko umobolan nego razmisli glavomto sad sto sam te uhvatio da imam cheats nemoj da places da se vadis kako si ti zrtva ovdje sad si dokazao da imas cheat
di si ga dostavio gde si me cepioDJE JE CHEAT U TAJ POV dali je obolio dostavio sam još taj pov dje je cheat dje ne budi toliko umobolan nego razmisli glavom
Dje je cheat na videu vidiš li da te robam jesi glup ili se pravisdi si ga dostavio gde si me cepio
hahahahah koji je lik forum warrior alooSamo da posjetim administraciju u vezi tebe i tvojih fix ideja i žalbi
Rejected - BA | 51249
Sve u pov! Igrac 51249 je skocio sa megamall i nije umro to radi konstantno sad ce pov gde ga robamo i kako samo liva tako sto iscupa kabal za internet iz kompjutera!gta5grand.com
Rejected - Laganje Administracije / 51249
Posstovanje.Zamolicu pre svega da zalbu pregleda senior ili Aldin.Radi se o tome da id 51249 kad god se hapsi u izvadi kabal za internet i pre izvlacenja upali pov i kad puikne govri jao kako mi je puklo itd.Dostavljam vam pov kad god ga je neko okacio za CL da je kacio zalbe i lago Abrahama...gta5grand.com
Rejected - BA | 51249
Na povu se vidi kako beli skace sa megamall sa radiom da nebi umro! Luka je gledao situaciju medjutim nastavio je da gleda Admin Ivan Wersake gde se vidi na pov-u da ajnur 68581 prica sa njim gde se moze vidit id igraca koji radi bagabuse sa radiom!gta5grand.com
Okacio sam te za cheat sine imas cheat ubio me be zjednoga metka niodkud u blDje je cheat na videu vidiš li da te robam jesi glup ili se pravis
DJE JE CHEAT U POVU GLUPERDO VIDIŠ LI POV KAD TE ROBAMO ZADNJI DJE JE JESI LI GLUP TOLIKOOkacio sam te za cheat sine imas cheat ubio me be zjednoga metka niodkud u bl
Batali pov tvoj kad me robas ubio si me sa cheatom tisina maliDJE JE CHEAT U POVU GLUPERDO VIDIŠ LI POV KAD TE ROBAMO ZADNJI DJE JE JESI LI GLUP TOLIKO
DJE JE CHEAT U POVU GLUPERDO VIDIŠ LI POV KAD TE ROBAMO ZADNJI DJE JE JESI LI GLUP TOLIKO
operi zube i luftiraj mozakBatali pov tvoj kad me robas ubio si me sa cheatom tisina mali
BadBoyoperi zube i luftiraj mozak