Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66710
Players nickname
Srba Leggero
Suspect ID
88837 87692 68870
Date of violation
Apr 2, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/A-p8AZaPtLE

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Molim vas da dostavite POV od početka situacije

Imate rok 12 sati

Sakal Polumental

Final Boss - sine moj!
Player
Postovana Administracijo,

Ucesnik sam ove situacije u DOC i tvrdim da igrac koji se zali svesno laze i obmanjuje administraciju.

Naime, ovo nije pocetak situacije. Pocetak situacije je manje od minut jos unazad (a moze i vise jer trolaju duze) - kada oni sa brda pucaju ka zatvoru te slecu u DOC u ovom snimku. Pri cemu smo svi mi mogli otvoreno pucati bez brojanja jer smo napadnuti. Nisu imali nikakav razlog da u green zoni pucaju na pripadnike GOV vec kao sto se moze videti na snimku da ovde dolaze iz trolanja i bez RP. Svakako green zona. Molim vas da dostave pocetak situacije jer vidi se da je ovo bila zaseda gde smo ih cekali na krovu.

Oba igraca rade Combat Log u istoj situaciji, da bi objasnio o kakvim "igracima" se radi te kostantno pricaju na Diskordu umesto u igri:

Last edited:

SRBA

Player
Player
Ovako prije nego sto se pravite pametni ako ovo nije pocetak situacije neznam sta je nejasno vidi se kako dolazimo heliem.

I da ako ti smatras da ovo nije pocetak okaci svoj pov da ga vidimo( znam da ga nemozes okaciti zato jel je nepostojeci ovo je pocetak situacije) , jel ja smatram da je ovo cisto krsenje pravila GP 6.15.
Takode i da se dobije warn na org.

Hvala unaprijed

Skema Kes

Player
Player
Ne tu se vidi samo kako slecete u doc sto ne znaci daje pocetak situacije i mi tek tako blejimo na krovu. Prestani da lazes samog sebe jel je tebi bas stalo da neko dobije kaznu a trolujes i 0 rp imate dolazite u doc radi trola i namerno pucate sa brda ulecete da bi sta uradili? Robali u DOC? probali opet taoca da uzmete? ne znam koliko ste upuceni ali to je green zona.

Owner Schultz

Player
Player

Ucesnik sam ove situacije u DOC i tvrdim da igrac koji se zali svesno laze i obmanjuje administraciju.

Naime, ovo nije pocetak situacije. Pocetak situacije je manje od minut jos unazad (a moze i vise jer trolaju duze) - kada oni sa brda pucaju ka zatvoru te slecu u DOC u ovom snimku. Pri cemu smo svi mi mogli otvoreno pucati bez brojanja jer smo napadnuti. Nisu imali nikakav razlog da u green zoni pucaju na pripadnike GOV vec kao sto se moze videti na snimku da ovde dolaze iz trolanja i bez RP. Svakako green zona. Molim vas da dostave pocetak situacije jer vidi se da je ovo bila zaseda gde smo ih cekali na krovu.

Oba igraca rade Combat Log u istoj situaciji, da bi objasnio o kakvim "igracima" se radi te kostantno pricaju na Diskordu umesto u igri:
Decko ne tupi kurcu uradio si 6.15 to je to

Owner Schultz

Player
Player

kolko ti decko lazes ovo nema nigde dobijas ti warn i organizacija

Skema Kes

Player
Player
Tu se ne vidi vas 10 policajca ste ispred moje celije i podjebavate me celo vreme i posle kako neko da se susdrzi da mu ne upsuje sve i ako mu ipsuje sve vi forum warriori odma morate da okacite
hahahahahahahahahahahahah vi forum warriori mislis na vas jel tako?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom