By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!decko koj ceo pov koj si ti decko normalan to ti je ceo pov nema tu staTrazim samo ceo pov kad i vi pucate na nas prvo a onda mi na vas hvala.
Zbunio si se nesto izgleda reci ti se saplicu ceo pov pod dva pucate combat log troll bacate posle kacite jos ste mladi.decko koj ceo pov koj si ti decko normalan to ti je ceo pov nema tu sta
Decko ne tupi kurcu uradio si 6.15 to je toPostovana Administracijo,
Ucesnik sam ove situacije u DOC i tvrdim da igrac koji se zali svesno laze i obmanjuje administraciju.
Naime, ovo nije pocetak situacije. Pocetak situacije je manje od minut jos unazad (a moze i vise jer trolaju duze) - kada oni sa brda pucaju ka zatvoru te slecu u DOC u ovom snimku. Pri cemu smo svi mi mogli otvoreno pucati bez brojanja jer smo napadnuti. Nisu imali nikakav razlog da u green zoni pucaju na pripadnike GOV vec kao sto se moze videti na snimku da ovde dolaze iz trolanja i bez RP. Svakako green zona. Molim vas da dostave pocetak situacije jer vidi se da je ovo bila zaseda gde smo ih cekali na krovu.
Oba igraca rade Combat Log u istoj situaciji, da bi objasnio o kakvim "igracima" se radi te kostantno pricaju na Diskordu umesto u igri:
kolko ti decko lazes ovo nema nigde dobijas ti warn i organizacijaPostovana Administracijo,
Ucesnik sam ove situacije u DOC i tvrdim da igrac koji se zali svesno laze i obmanjuje administraciju.
Naime, ovo nije pocetak situacije. Pocetak situacije je manje od minut jos unazad (a moze i vise jer trolaju duze) - kada oni sa brda pucaju ka zatvoru te slecu u DOC u ovom snimku. Pri cemu smo svi mi mogli otvoreno pucati bez brojanja jer smo napadnuti. Nisu imali nikakav razlog da u green zoni pucaju na pripadnike GOV vec kao sto se moze videti na snimku da ovde dolaze iz trolanja i bez RP. Svakako green zona. Molim vas da dostave pocetak situacije jer vidi se da je ovo bila zaseda gde smo ih cekali na krovu.
Oba igraca rade Combat Log u istoj situaciji, da bi objasnio o kakvim "igracima" se radi te kostantno pricaju na Diskordu umesto u igri:
kolko ti decko lazes ovo nema nigde dobijas ti warn i organizacija
Pre svega budi kulturan vredjate sve vreme i pisete razne gluposti znas da lazes pa silom pokusavas da uveris nekog jos ste mladi polako samo.Decko ne tupi kurcu uradio si 6.15 to je to
a sta vi radite u zatvor podjebavate ljude smejete se kad se neko nervira svi vi poliajciPre svega budi kulturan vredjate sve vreme i pisete razne gluposti znas da lazes pa silom pokusavas da uveris nekog jos ste mladi polako samo.
Nema sta ti da radis u zatvoru sem da troll bacas.Dobijas sta trazis.a sta vi radite u zatvor podjebavate ljude smejete se kad se neko nervira svi vi poliajci
Ko trolla bato mi pitamo za advokata vi se smejeteNema sta ti da radis u zatvoru sem da troll bacas.Dobijas sta trazis.
Tu se ne vidi vas 10 policajca ste ispred moje celije i podjebavate me celo vreme i posle kako neko da se susdrzi da mu ne upsuje sve i ako mu ipsuje sve vi forum warriori odma morate da okaciteRazmisli opet ko se smeje
hahahahahahahahahahahahah vi forum warriori mislis na vas jel tako?Tu se ne vidi vas 10 policajca ste ispred moje celije i podjebavate me celo vreme i posle kako neko da se susdrzi da mu ne upsuje sve i ako mu ipsuje sve vi forum warriori odma morate da okacite