sve detaljno u pov-u.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Los ti pov imao si vec interakciju samnom gore tako da zeznuo si se nije ti od pocetka hahahahaha uzivaj!sve detaljno u pov-u.
nema nikakve veze sto nije od pocetka jasno se vidi da radis mg i da si uradio nlrLos ti pov imao si vec interakciju samnom gore tako da zeznuo si se nije ti od pocetka hahahahaha uzivaj!
Nauci da kacis nisi me dovrsio admin ne zna dal me je neko digao nemoj biti toliko prost dobicu samo za mg ahahahhahaahah uzivajjjjjjjjj i skini se malo sa kompa idi igraj se sa decom i zenom ne da sedis po celi dan na kompjuteru ae uzivaj !nema nikakve veze sto nije od pocetka jasno se vidi da radis mg i da si uradio nlr
bato niko te nije podigao iskrvario si, rentao si i vratio si se odmah... + prepoznao si da sam ja travko i ako sam imao masku.Nauci da kacis nisi me dovrsio admin ne zna dal me je neko digao nemoj biti toliko prost dobicu samo za mg ahahahhahaahah uzivajjjjjjjjj i skini se malo sa kompa idi igraj se sa decom i zenom ne da sedis po celi dan na kompjuteru ae uzivaj !
mozes pricati kome hoces ne vidi se da sam iskrvario mozda me je moj podigao odvezao da rentam drugu ne budi glup samo buraz i sam znas da nece biti prihvaceno nemoj plakati samobato niko te nije podigao iskrvario si, rentao si i vratio si se odmah... + prepoznao si da sam ja travko i ako sam imao masku.