Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
81422
Players nickname
Travko Escobar
Suspect ID
86588 + 88706
Date of violation
Apr 2, 2026
Time of violation
13:22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ssd_iKk2teQ

DanyMarocco

Player
Player
nema nikakve veze sto nije od pocetka jasno se vidi da radis mg i da si uradio nlr
Nauci da kacis nisi me dovrsio admin ne zna dal me je neko digao nemoj biti toliko prost dobicu samo za mg ahahahhahaahah uzivajjjjjjjjj i skini se malo sa kompa idi igraj se sa decom i zenom ne da sedis po celi dan na kompjuteru ae uzivaj !

Travko Escobarr

Player
Player
Nauci da kacis nisi me dovrsio admin ne zna dal me je neko digao nemoj biti toliko prost dobicu samo za mg ahahahhahaahah uzivajjjjjjjjj i skini se malo sa kompa idi igraj se sa decom i zenom ne da sedis po celi dan na kompjuteru ae uzivaj !
bato niko te nije podigao iskrvario si, rentao si i vratio si se odmah... + prepoznao si da sam ja travko i ako sam imao masku.

DanyMarocco

Player
Player
bato niko te nije podigao iskrvario si, rentao si i vratio si se odmah... + prepoznao si da sam ja travko i ako sam imao masku.
mozes pricati kome hoces ne vidi se da sam iskrvario mozda me je moj podigao odvezao da rentam drugu ne budi glup samo buraz i sam znas da nece biti prihvaceno nemoj plakati samo

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam prihvatiti ovu žalbu.

ID 86588 će biti kažnjen za MG.
ID 88706 će biti kažnjen za FearRP
ID 84372 će biti kažnjen za G.P. 3.2

MG - Prepoznajete igrača dok nosi masku.
FearRp - Imate 2 puške na glavi, nemate straha za svoj život.
3.2
Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne

Što se tiče NLR - Nedovoljno dokaza, mogao je biti podignut od strane drugog igrača

Status
Not open for further replies.
Top Bottom