Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
89049
Players nickname
Kai Hieronimus
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Apr 10, 2026
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

KaiSilverstone

Player
Player
Pre svega postovanje svoj administraciji , naime dobio sam ban za G.P 1.7 zbog prenosa stvari koje su vise od 5 miliona. Situacija je bila ovakva, video sam da svi igraci kupuju lutrije obicne i dobijaju aute, otisao sam i ja da kupim lutrije, kupio sam i krenuo otvarati , dobio sam visak pantalona crne sa belom linijom koje su identicne kao ove sto sam ja imao u inventaru , ja sam sharao screenao dok sam otvarao lutrije i prijatelj mi je poviknuo ,,Bacio si versace pantalone,, no bilo je kasno dok sam doso do njih jer ih je igrac pokupio , imam pov situacije gde se vidi jasno da je sve bilo slucajno ,Pov ce biti dostavljen Administratoru Abrahamu Elkhabib na Forumu.
Ovom prilikom bi hteo da vas iskazem izvinjenje i kajanje , posto stvarno nije bilo namerno , ja se slazem da se item wipee a gde god sada bio posto nisam hteo nikome da narusim roleplay a kamo li da dovedem u situaciji da dobije bam.
Shvatam vas odgovor i nadam se da ce biti pozitivan :)
S postovanjem
Kai !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom