Pre svega postovanje svoj administraciji , naime dobio sam ban za G.P 1.7 zbog prenosa stvari koje su vise od 5 miliona. Situacija je bila ovakva, video sam da svi igraci kupuju lutrije obicne i dobijaju aute, otisao sam i ja da kupim lutrije, kupio sam i krenuo otvarati , dobio sam visak pantalona crne sa belom linijom koje su identicne kao ove sto sam ja imao u inventaru , ja sam sharao screenao dok sam otvarao lutrije i prijatelj mi je poviknuo ,,Bacio si versace pantalone,, no bilo je kasno dok sam doso do njih jer ih je igrac pokupio , imam pov situacije gde se vidi jasno da je sve bilo slucajno ,Pov ce biti dostavljen Administratoru Abrahamu Elkhabib na Forumu.
Ovom prilikom bi hteo da vas iskazem izvinjenje i kajanje , posto stvarno nije bilo namerno , ja se slazem da se item wipee a gde god sada bio posto nisam hteo nikome da narusim roleplay a kamo li da dovedem u situaciji da dobije bam.
Shvatam vas odgovor i nadam se da ce biti pozitivan
S postovanjem
Kai !
Ovom prilikom bi hteo da vas iskazem izvinjenje i kajanje , posto stvarno nije bilo namerno , ja se slazem da se item wipee a gde god sada bio posto nisam hteo nikome da narusim roleplay a kamo li da dovedem u situaciji da dobije bam.
Shvatam vas odgovor i nadam se da ce biti pozitivan
S postovanjem
Kai !