Sve u pov ubili smo ih i vratili se posle minut! momci su ocigledno mnogo pametni
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Vratio si se ne smes da se vracas uopce i jos se secate mene i udarali ste me samim tim nemoj da places sto dobiajte warn i nece te biti u org vise hahahahahaha ae pedala!NLR je kad nastavljamo istu rp situaciju na mjestu na kome sam **dovrsen ili kad je isteklo vrijeme smrti** mi smo isli svojim putem do arene tamo smo rentali auto i nastavili pravo tom ulicom niti smo se pucali sa tobom niti nikakvu rp situaciju nastavljali i idemo na ooc event, hvala na razumjevanju administraciji
sa revolverom smes da kupis sa poda to je cista zabluda da ne smes nauci pravila pa pricajDa dodam i ovo:na POV-u jasno se vidi da igrac 86558 krsi pravilo PG, jer je uzeo kratki shotgun dok je vec drzao revolver u ruci, pa molim da se kazni.
prije je bilo kaznjivo i nemoj biti pametansa revolverom smes da kupis sa poda to je cista zabluda da ne smes nauci pravila pa pricaj