Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
86586
Players nickname
Dany marocco
Suspect ID
55569 57705
Date of violation
Apr 11, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/BKTCSFxQy_w

Ajnur Goat

Player
Player
NLR je kad nastavljamo istu rp situaciju na mjestu na kome sam **dovrsen ili kad je isteklo vrijeme smrti** mi smo isli svojim putem do arene tamo smo rentali auto i nastavili pravo tom ulicom niti smo se pucali sa tobom niti nikakvu rp situaciju nastavljali i idemo na ooc event, hvala na razumjevanju administraciji

DanyMarocco

Player
Player
NLR je kad nastavljamo istu rp situaciju na mjestu na kome sam **dovrsen ili kad je isteklo vrijeme smrti** mi smo isli svojim putem do arene tamo smo rentali auto i nastavili pravo tom ulicom niti smo se pucali sa tobom niti nikakvu rp situaciju nastavljali i idemo na ooc event, hvala na razumjevanju administraciji
Vratio si se ne smes da se vracas uopce i jos se secate mene i udarali ste me samim tim nemoj da places sto dobiajte warn i nece te biti u org vise hahahahahaha ae pedala!

Ajnur Goat

Player
Player
Da dodam i ovo:na POV-u jasno se vidi da igrac 86558 krsi pravilo PG, jer je uzeo kratki shotgun dok je vec drzao revolver u ruci, pa molim da se kazni.

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Odobreno

ID 57705 ce dobiti kaznu za NLR.
ID 55569 ce dobiti kaznu za NLR.
ID 80292 ce dobiti kaznu za MG+GP3.1.
ID 86588 ce dobiti kaznu za MG.
ID 73288 ce dobiti kaznu za MG.

Zabranjeno je vratiti se u istu situaciju 15 minuta nakon smrti i koristiti/secati se informacija iz te situacije. Vi ste po RP-u mrtvi.
Sto se tice MG-a koristite OOC chat kako bi ste razgovarali o IC stvarima (da li da vas igrac dovrsi).​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom