Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vojin Panama

CRIME ON TOP !!!
Player
1. Vaše ime IRL: Vojin
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-8h
5. Vaš Discord: v0jkee
6. Vaše ingame ime: Vojin Panama
7. Vaš ID: 72830
Dodatne informacije:

1.Leader za Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Imam iskustva u RolePlay-u i dobro razumem pravila servera . Znam kako da vodim organizaciju, raspodelim zadatke članovima i održim red i disciplinu.

2.2 Želim da unapredim rad organizacije kroz bolju komunikaciju, aktivnije Role Play situacije i više događaja. Cilj mi je da organizacija bude jedna od najaktivnijih i najkvalitetnijih na serveru.

2.3 Spreman sam da uložim vreme i trud kako bi organizacija napredovala. Kao lider, bio bih odgovoran za članove i njihov razvoj
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

3.1 Uveo bih takodje standarde koje bi svaki clan morao ispuniti da bi nam se pridruzio kao sto su:
13+ godina (OOC)
da zna pravila servera
4+ godina (IC)

3.2 Motivisati članove kroz nagrade, unapređenja ili pohvale, što podstiče ostale da se više trude.

3.3 Pravio bih sastanke vikendom gde bih pricali neke prednosti i mane koje bih trebali promeniti

Rankovi:
1. - Beskorist
2. - Bandit
3. - Ghetto Ratnik
4. - Ulicar
5. - Luda Glava
6. - Graffiti Boy
7. - Graffiti Veteran
8. - Graffiti Team Leader
9. - Turfer
10. - OG
11. - Burazer
12. - Kum
13. - Leader​

Sussy White

Deda
Player
OffTop
1. Vaše ime IRL: Vojin
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-8h
5. Vaš Discord: v0jkee
6. Vaše ingame ime: Vojin Panama
7. Vaš ID: 72830
Dodatne informacije:

1.Leader za Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Imam iskustva u RolePlay-u i dobro razumem pravila servera . Znam kako da vodim organizaciju, raspodelim zadatke članovima i održim red i disciplinu.

2.2 Želim da unapredim rad organizacije kroz bolju komunikaciju, aktivnije Role Play situacije i više događaja. Cilj mi je da organizacija bude jedna od najaktivnijih i najkvalitetnijih na serveru.

2.3 Spreman sam da uložim vreme i trud kako bi organizacija napredovala. Kao lider, bio bih odgovoran za članove i njihov razvoj
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

3.1 Uveo bih takodje standarde koje bi svaki clan morao ispuniti da bi nam se pridruzio kao sto su:
13+ godina (OOC)
da zna pravila servera
4+ godina (IC)

3.2 Motivisati članove kroz nagrade, unapređenja ili pohvale, što podstiče ostale da se više trude.

3.3 Pravio bih sastanke vikendom gde bih pricali neke prednosti i mane koje bih trebali promeniti

Rankovi:
1. - Beskorist
2. - Bandit
3. - Ghetto Ratnik
4. - Ulicar
5. - Luda Glava
6. - Graffiti Boy
7. - Graffiti Veteran
8. - Graffiti Team Leader
9. - Turfer
10. - OG
11. - Burazer
12. - Kum
13. - Leader​
Ajmo mali 50 put se prijavljujes a nijednom uzeo

Misko11

Player
Player
OffTop
Najvise zasluzio da bude lider i zna sva pravila, znaju ga ljudi u gradu i vole ga

Nikola Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Marabunta Grande koji će se održati u ( Ponedeljak ) 27.04.2026. sa početkom u 18:00h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom