Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Marabunta Grande | Vojin Panama

Vojin Panama

CRIME ON TOP !!!
Player
1. Vaše ime IRL: Vojin
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-8h
5. Vaš Discord: v0jkee
6. Vaše ingame ime: Vojin Panama
7. Vaš ID: 72830
Dodatne informacije:

1.Leader za Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Imam iskustva u RolePlay-u i dobro razumem pravila servera . Znam kako da vodim organizaciju, raspodelim zadatke članovima i održim red i disciplinu.

2.2 Želim da unapredim rad organizacije kroz bolju komunikaciju, aktivnije Role Play situacije i više događaja. Cilj mi je da organizacija bude jedna od najaktivnijih i najkvalitetnijih na serveru.

2.3 Spreman sam da uložim vreme i trud kako bi organizacija napredovala. Kao lider, bio bih odgovoran za članove i njihov razvoj
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

3.1 Uveo bih takodje standarde koje bi svaki clan morao ispuniti da bi nam se pridruzio kao sto su:
13+ godina (OOC)
da zna pravila servera
4+ godina (IC)

3.2 Motivisati članove kroz nagrade, unapređenja ili pohvale, što podstiče ostale da se više trude.

3.3 Pravio bih sastanke vikendom gde bih pricali neke prednosti i mane koje bih trebali promeniti

Rankovi:
1. - Beskorist
2. - Bandit
3. - Ghetto Ratnik
4. - Ulicar
5. - Luda Glava
6. - Graffiti Boy
7. - Graffiti Veteran
8. - Graffiti Team Leader
9. - Turfer
10. - OG
11. - Burazer
12. - Kum
13. - Leader​

Sussy White

Deda
Player
OffTop
1. Vaše ime IRL: Vojin
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-8h
5. Vaš Discord: v0jkee
6. Vaše ingame ime: Vojin Panama
7. Vaš ID: 72830
Dodatne informacije:

1.Leader za Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Imam iskustva u RolePlay-u i dobro razumem pravila servera . Znam kako da vodim organizaciju, raspodelim zadatke članovima i održim red i disciplinu.

2.2 Želim da unapredim rad organizacije kroz bolju komunikaciju, aktivnije Role Play situacije i više događaja. Cilj mi je da organizacija bude jedna od najaktivnijih i najkvalitetnijih na serveru.

2.3 Spreman sam da uložim vreme i trud kako bi organizacija napredovala. Kao lider, bio bih odgovoran za članove i njihov razvoj
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

3.1 Uveo bih takodje standarde koje bi svaki clan morao ispuniti da bi nam se pridruzio kao sto su:
13+ godina (OOC)
da zna pravila servera
4+ godina (IC)

3.2 Motivisati članove kroz nagrade, unapređenja ili pohvale, što podstiče ostale da se više trude.

3.3 Pravio bih sastanke vikendom gde bih pricali neke prednosti i mane koje bih trebali promeniti

Rankovi:
1. - Beskorist
2. - Bandit
3. - Ghetto Ratnik
4. - Ulicar
5. - Luda Glava
6. - Graffiti Boy
7. - Graffiti Veteran
8. - Graffiti Team Leader
9. - Turfer
10. - OG
11. - Burazer