Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

PeroC

Player
Player
Informacije.

1. Vaše ime IRL: Petar
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 8+h
5. Vaš Discord: lovrelogi00
6. Vaše ingame ime: Peroo Crussent
7. Vaš ID: 87479

Dodatne informacije

1. Lider za..... San Andreas Highway Patrol

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1. Prijavljujem se za lidera SAHP-a jer mislim da mogu donit ozbiljnost i bolju organizaciju u samu sluzbu. Vec imam dosta iskustva na serveru i znam kako stvari funkcioniraju, tako da mogu brzo reagirat u raznim situacijama i drzat sve pod kontrolom.

2.2. Drugi razlog je taj sta zelim poboljsat roleplay unutar organizacije. Cesto se desava da se stvari rade bez nekog plana ili reda, a ja bi uveo vise komunikacije medju clanovima i dogovora prije akcija, da sve izgleda realnije i kvalitetnije.

2.3. Treci razlog je sta sam aktivan i imam volje vodit ekipu. Smatram da lider mora bit stalno prisutan i spreman pomoc clanovima, a ne samo imat poziciju. Zelim napravit dobru atmosferu u organizaciji gdje ce svi znat sta rade i imat postovanje jedni prema drugima.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1. Moj savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji je da se vise fokus stavi na realne situacije i komunikaciju medju clanovima, a ne samo na brzinu i akciju. Trebalo bi se vise planirat prije svake vece akcije, tipa sastanci gdje se dogovara sta ce se radit i tko ima koju ulogu, jer tako RP izgleda puno ozbiljnije i organiziranije.

3.2. Takodjer mislim da bi trebalo uvest malo vise discipline unutar organizacije. Da se zna tko je za sta zaduzen i da se postuju naredbe, jer bez toga sve brzo ode u kaos. Nije poanta samo radit stvari nego ih radit kako spada, sa nekim redom i pravilima.

3.3. Jos jedna stvar je komunikacija preko radija i u igri, da bude realna i bez gluposti. Da se ne prica bezveze nego konkretno i u skladu sa situacijom, jer to dosta podize kvalitetu RP-a. Takodjer bi bilo dobro da se clanovi vise ukljuce u pricu, a ne da samo prate bez ikakvog doprinosa.

3.4.Po meni bi trebalo ubacit i vise scenarija koji nisu samo rutinski, nego da se organiziraju razne situacije koje ce testirat clanove i napravit RP zanimljivijim. Npr neke specijalne akcije, treninge ili evente unutar organizacije, da svi imaju priliku sudjelovat i naucit nesto novo.

3.5. Na kraju, najbitnije je da svi drze neki nivo ponasanja i postuju pravila servera. Ako organizacija izgleda ozbiljno i slozno, i drugi igraci ce imat bolji dozivljaj RP-a i vise ce se htjet ukljucit u pricu.

Rankovi:

1. Suspend 24h
2. Suspend 48h
3. Suspend 72h
4. Cistacica
5. Sheriff Cadet I
6. Sheriff Cadet II
7. Sheriff Cadet III
8. Sheriff Junior
9. Sheriff Senior
10. Cobra
11. Cobra Junior
12. Cobra Senior
13. Inspector
14. Inspector Junior
15. Inspector Senior
===============SAHP Sastav================
16. Supervisor
17. Deputy Leader of Cobra
18. Deputy Leader of Inspector
19. Leader of Cobra
20. Leader of Inspector.
===============High of Staff=================
21. Head of Department
22. Coloporal
23. Lieutenant I
24. Lieutenant II
25. Leader of Lieutenant
====================HC====================
26. Deputy Commissioner
27. Commissioner
28. Asistent of Sheriff
29. Deputy Sherif
30. Sheriff

Kodovi

10-1
– Svi pripadnici koji su trenutno aktivni trebaju da dodju hitno na liniju u bazi na komandu staresine
10-2 – Negativan odgovor
10-3 – Prekid daljnje radio-komunikacije
10-4 – primljeno
10-5 – Ponovite poslednji prenos
10-6 – zanemarite poslednji prenos
10-7 – Otici sa smene
10-8 – Povratak na smenu
10-10 – Aktivna pucnjava
10-20 – Moja trenutna lokacija
10-99 – Situacija gotova
Kod-A -Cresh Igre
Kod-B - F8+u jer ga cujem u glavi

HVALA NA ČITANJU. SRETNO SVIMA OSTALIMA NA ISPITIVANJU.

Rich Meow

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za lidera SAHP-a koji će se održati u nedelju 26.04.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discord

Status
Not open for further replies.
Top Bottom