Informacije.
1. Vaše ime IRL: Petar
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 8+h
5. Vaš Discord: lovrelogi00
6. Vaše ingame ime: Peroo Crussent
7. Vaš ID: 87479
Dodatne informacije
1. Lider za..... San Andreas Highway Patrol
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Prijavljujem se za lidera SAHP-a jer mislim da mogu donit ozbiljnost i bolju organizaciju u samu sluzbu. Vec imam dosta iskustva na serveru i znam kako stvari funkcioniraju, tako da mogu brzo reagirat u raznim situacijama i drzat sve pod kontrolom.
2.2. Drugi razlog je taj sta zelim poboljsat roleplay unutar organizacije. Cesto se desava da se stvari rade bez nekog plana ili reda, a ja bi uveo vise komunikacije medju clanovima i dogovora prije akcija, da sve izgleda realnije i kvalitetnije.
2.3. Treci razlog je sta sam aktivan i imam volje vodit ekipu. Smatram da lider mora bit stalno prisutan i spreman pomoc clanovima, a ne samo imat poziciju. Zelim napravit dobru atmosferu u organizaciji gdje ce svi znat sta rade i imat postovanje jedni prema drugima.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1. Moj savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji je da se vise fokus stavi na realne situacije i komunikaciju medju clanovima, a ne samo na brzinu i akciju. Trebalo bi se vise planirat prije svake vece akcije, tipa sastanci gdje se dogovara sta ce se radit i tko ima koju ulogu, jer tako RP izgleda puno ozbiljnije i organiziranije.
3.2. Takodjer mislim da bi trebalo uvest malo vise discipline unutar organizacije. Da se zna tko je za sta zaduzen i da se postuju naredbe, jer bez toga sve brzo ode u kaos. Nije poanta samo radit stvari nego ih radit kako spada, sa nekim redom i pravilima.
3.3. Jos jedna stvar je komunikacija preko radija i u igri, da bude realna i bez gluposti. Da se ne prica bezveze nego konkretno i u skladu sa situacijom, jer to dosta podize kvalitetu RP-a. Takodjer bi bilo dobro da se clanovi vise ukljuce u pricu, a ne da samo prate bez ikakvog doprinosa.
3.4.Po meni bi trebalo ubacit i vise scenarija koji nisu samo rutinski, nego da se organiziraju razne situacije koje ce testirat clanove i napravit RP zanimljivijim. Npr neke specijalne akcije, treninge ili evente unutar organizacije, da svi imaju priliku sudjelovat i naucit nesto novo.
3.5. Na kraju, najbitnije je da svi drze neki nivo ponasanja i postuju pravila servera. Ako organizacija izgleda ozbiljno i slozno, i drugi igraci ce imat bolji dozivljaj RP-a i vise ce se htjet ukljucit u pricu.
Rankovi:
1. Suspend 24h
2. Suspend 48h
3. Suspend 72h
4. Cistacica
5. Sheriff Cadet I
6. Sheriff Cadet II
7. Sheriff Cadet III
8. Sheriff Junior
9. Sheriff Senior
10. Cobra
11. Cobra Junior
12. Cobra Senior
13. Inspector
14. Inspector Junior
15. Inspector Senior
===============SAHP Sastav================
16. Supervisor
17. Deputy Leader of Cobra
18. Deputy Leader of Inspector
19. Leader of Cobra
20. Leader of Inspector.
===============High of Staff=================
21. Head of Department
22. Coloporal
23. Lieutenant I
24. Lieutenant II
25. Leader of Lieutenant
====================HC====================
26. Deputy Commissioner
27. Commissioner
28. Asistent of Sheriff
29. Deputy Sherif
30. Sheriff
Kodovi
10-1 – Svi pripadnici koji su trenutno aktivni trebaju da dodju hitno na liniju u bazi na komandu staresine
10-2 – Negativan odgovor
10-3 – Prekid daljnje radio-komunikacije
10-4 – primljeno
10-5 – Ponovite poslednji prenos
10-6 – zanemarite poslednji prenos
10-7 – Otici sa smene
10-8 – Povratak na smenu
10-10 – Aktivna pucnjava
10-20 – Moja trenutna lokacija
10-99 – Situacija gotova
Kod-A -Cresh Igre
Kod-B - F8+u jer ga cujem u glavi
HVALA NA ČITANJU. SRETNO SVIMA OSTALIMA NA ISPITIVANJU.
1. Vaše ime IRL: Petar
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 8+h
5. Vaš Discord: lovrelogi00
6. Vaše ingame ime: Peroo Crussent
7. Vaš ID: 87479
Dodatne informacije
1. Lider za..... San Andreas Highway Patrol
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Prijavljujem se za lidera SAHP-a jer mislim da mogu donit ozbiljnost i bolju organizaciju u samu sluzbu. Vec imam dosta iskustva na serveru i znam kako stvari funkcioniraju, tako da mogu brzo reagirat u raznim situacijama i drzat sve pod kontrolom.
2.2. Drugi razlog je taj sta zelim poboljsat roleplay unutar organizacije. Cesto se desava da se stvari rade bez nekog plana ili reda, a ja bi uveo vise komunikacije medju clanovima i dogovora prije akcija, da sve izgleda realnije i kvalitetnije.
2.3. Treci razlog je sta sam aktivan i imam volje vodit ekipu. Smatram da lider mora bit stalno prisutan i spreman pomoc clanovima, a ne samo imat poziciju. Zelim napravit dobru atmosferu u organizaciji gdje ce svi znat sta rade i imat postovanje jedni prema drugima.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1. Moj savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji je da se vise fokus stavi na realne situacije i komunikaciju medju clanovima, a ne samo na brzinu i akciju. Trebalo bi se vise planirat prije svake vece akcije, tipa sastanci gdje se dogovara sta ce se radit i tko ima koju ulogu, jer tako RP izgleda puno ozbiljnije i organiziranije.
3.2. Takodjer mislim da bi trebalo uvest malo vise discipline unutar organizacije. Da se zna tko je za sta zaduzen i da se postuju naredbe, jer bez toga sve brzo ode u kaos. Nije poanta samo radit stvari nego ih radit kako spada, sa nekim redom i pravilima.
3.3. Jos jedna stvar je komunikacija preko radija i u igri, da bude realna i bez gluposti. Da se ne prica bezveze nego konkretno i u skladu sa situacijom, jer to dosta podize kvalitetu RP-a. Takodjer bi bilo dobro da se clanovi vise ukljuce u pricu, a ne da samo prate bez ikakvog doprinosa.
3.4.Po meni bi trebalo ubacit i vise scenarija koji nisu samo rutinski, nego da se organiziraju razne situacije koje ce testirat clanove i napravit RP zanimljivijim. Npr neke specijalne akcije, treninge ili evente unutar organizacije, da svi imaju priliku sudjelovat i naucit nesto novo.
3.5. Na kraju, najbitnije je da svi drze neki nivo ponasanja i postuju pravila servera. Ako organizacija izgleda ozbiljno i slozno, i drugi igraci ce imat bolji dozivljaj RP-a i vise ce se htjet ukljucit u pricu.
Rankovi:
1. Suspend 24h
2. Suspend 48h
3. Suspend 72h
4. Cistacica
5. Sheriff Cadet I
6. Sheriff Cadet II
7. Sheriff Cadet III
8. Sheriff Junior
9. Sheriff Senior
10. Cobra
11. Cobra Junior
12. Cobra Senior
13. Inspector
14. Inspector Junior
15. Inspector Senior
===============SAHP Sastav================
16. Supervisor
17. Deputy Leader of Cobra
18. Deputy Leader of Inspector
19. Leader of Cobra
20. Leader of Inspector.
===============High of Staff=================
21. Head of Department
22. Coloporal
23. Lieutenant I
24. Lieutenant II
25. Leader of Lieutenant
====================HC====================
26. Deputy Commissioner
27. Commissioner
28. Asistent of Sheriff
29. Deputy Sherif
30. Sheriff
Kodovi
10-1 – Svi pripadnici koji su trenutno aktivni trebaju da dodju hitno na liniju u bazi na komandu staresine
10-2 – Negativan odgovor
10-3 – Prekid daljnje radio-komunikacije
10-4 – primljeno
10-5 – Ponovite poslednji prenos
10-6 – zanemarite poslednji prenos
10-7 – Otici sa smene
10-8 – Povratak na smenu
10-10 – Aktivna pucnjava
10-20 – Moja trenutna lokacija
10-99 – Situacija gotova
Kod-A -Cresh Igre
Kod-B - F8+u jer ga cujem u glavi
HVALA NA ČITANJU. SRETNO SVIMA OSTALIMA NA ISPITIVANJU.