Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
33966
Players nickname
Mihajlo Hanagaki
Administrators nickname
Luke Black
Date
May 21, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/996667/

Mihajlo Sitic

Player
Player
Igrac me je okacio za sve i svasta i ja sam dobio kaznu za Pravilo Dogadjaja 1.2 jer je lik isekao video da se samo vidi kako je pregazen i ja izlazim i vezujem ga. Luke Black koji je pregledao zalbu nije hteo da zatrazi duzi pov iako se OCIGLEDNO vidi da pocetak pov-a NIJE pocetak situacije. Pre pocetka pov-a je lik pucao na nas i time zapoceo RP situaciju i koliko ja znam imam puno pravo da ga hapsim iako je 7 minuta do eventa jer je on prvi zapucao na nas. Nije pravedno da ja lezim 3 sata u demorganu i 7 dana da ne mogu da udjem u organizaciju a igrac koji me je okacio moze da trckara po serveru bez ikakvih kazni. Imam snimak kako samo bio u pozivu sa adminom Luke Black i jos jednim adminom gde mi govore da je trazenje duzeg pova mogucnost a ne moranje iako se ocigledno vidi da pocetak pova nije pocetak same situacije. Rekli su mi da sam ga vezao bez obelezja, ja sam tajni agent (shadow agent) u gov-u i idem undercover, vidi se na snimku da bukvalno cim sam izasao iz vozila sam ga vezao i nisam imao vremena kada da stavim obelezje i isto tako kako je isekao video na pocetku da ide u njegovu korist tako je isekao na kraju da se ne bi videlo da sam popustio drzanje i stavio balaklavu i pancir. Po meni to sto sam ja uradio moze da se kazni IC putem jer nisam pratio kako se pravilno hapsi undercover ili u krajnjem slucaju FailRP ali nikako Pravilo Dogadjaja 1.2 jer je on zapoceo situaciju znajuci da ima event za 7 minuta.
Evo vam dokaz poziva sa adminima da ne bude da ja nesto lazem ili izmisljam:
Oko 2:50 se vidi kako govore da traženje dužeg pov-a gde je očigledno potreban nije moranje nego opcija

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Kazne skinute svima koji su kaznjeni preko ove zalbe , POV nije od pocetka situacije + nije do kraja situacije
Adminu skrenuta paznja za prihvatanje ovakvog POV-a

Status
Not open for further replies.
Top Bottom