Igrac me je okacio za sve i svasta i ja sam dobio kaznu za Pravilo Dogadjaja 1.2 jer je lik isekao video da se samo vidi kako je pregazen i ja izlazim i vezujem ga. Luke Black koji je pregledao zalbu nije hteo da zatrazi duzi pov iako se OCIGLEDNO vidi da pocetak pov-a NIJE pocetak situacije. Pre pocetka pov-a je lik pucao na nas i time zapoceo RP situaciju i koliko ja znam imam puno pravo da ga hapsim iako je 7 minuta do eventa jer je on prvi zapucao na nas. Nije pravedno da ja lezim 3 sata u demorganu i 7 dana da ne mogu da udjem u organizaciju a igrac koji me je okacio moze da trckara po serveru bez ikakvih kazni. Imam snimak kako samo bio u pozivu sa adminom Luke Black i jos jednim adminom gde mi govore da je trazenje duzeg pova mogucnost a ne moranje iako se ocigledno vidi da pocetak pova nije pocetak same situacije. Rekli su mi da sam ga vezao bez obelezja, ja sam tajni agent (shadow agent) u gov-u i idem undercover, vidi se na snimku da bukvalno cim sam izasao iz vozila sam ga vezao i nisam imao vremena kada da stavim obelezje i isto tako kako je isekao video na pocetku da ide u njegovu korist tako je isekao na kraju da se ne bi videlo da sam popustio drzanje i stavio balaklavu i pancir. Po meni to sto sam ja uradio moze da se kazni IC putem jer nisam pratio kako se pravilno hapsi undercover ili u krajnjem slucaju FailRP ali nikako Pravilo Dogadjaja 1.2 jer je on zapoceo situaciju znajuci da ima event za 7 minuta.
Evo vam dokaz poziva sa adminima da ne bude da ja nesto lazem ili izmisljam:
Oko 2:50 se vidi kako govore da traženje dužeg pov-a gde je očigledno potreban nije moranje nego opcija
Evo vam dokaz poziva sa adminima da ne bude da ja nesto lazem ili izmisljam: