Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
73562
Players nickname
Dilapra Hofman
Suspect ID
90648
Date of violation
May 26, 2026
Time of violation
3:44
Proofs
https://streamable.com/wg55gf

Cufta

Player
Player
Slazem se sa tobom u potpunosti dilpara red lotusu treba da se skine neformalna zato sto vec 4 meseca imaju citere u famu

dilpara

Player
Player
zamolio bih administraciju da detaljno pregleda pov, jer se vidi 2 dekunde pre nego sto me je ubio on je iz nepoznatog razloga bez da me je video krenuo ka meni potom drzao kameru ka tamo 2 sekunde 5 metara pred hangar kao da je znao da ce videti poslednjih 10 piksela mene

Paki Shayk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon prelgeda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Zahtevam da ID: 90648 Dostavi POV od pocetka "Rat za resurse" kada je ubio ID: 73562 26.05 u 3.44
Rok - 12h

Flouyy!

Player
Player
skeletoni sijaju kao sunce, malo iskusniji admin ce skontati 1:33 ceka igraca da pretrci izmedju aviona potom ga prati ar-om i puca milisekund kako je ispikao, posle toga ide ka hangaru znajuci da je protivnik krenuo na istu stranu pa ga ceka na 2:09 cisti skeletoni nema ovde sta puno da se prica dovoljno je da se banuje bez ikakvih pitanja po meni pusa 😘

dilpara

Player
Player
Svakako ne vredi nista da 90k id zna da igra bolje od 73k po meni ne logicno i da ima bolji game sense ja prvih 15 dana igranja na ovom projektu nisam znao da postoje familije a neko informali nisam treci level imao da igram tako da zahtevam od administracije da ovaj igrac ode na detaljan pregled racunara znaci pc check jer ovo stvarno nema smisla vise da takvi igraci znaju da igraju

jokicdragan42

Player
Player
vazi brt idem na pc check ae da vidimo sta to kenjate prosto sam kreno ka hangaru da mogu da te vajdam desno ako preskocis zid i kreno sam tamo u tom trenutku si ti piko vracam kameri naciljam ubijam nista spec al ae admini posto su pametni i navodno svi ovi igraci neka bude da sam citer i ako nisam ael boli me kurac vi najbolje znate a da odete na neki drugi server npr en 3 svi bi pali pc check tako da mozete za kurac svi da me uvatite caos
i taj pc check koj ce me pregledati molim te de vise pc checkaj me da vidimo jel imam nesto da mi pokazes jel imam posto ja nez jel imam ae molim TE

kerzy

Player
Player
Svakako ne vredi nista da 90k id zna da igra bolje od 73k po meni ne logicno i da ima bolji game sense ja prvih 15 dana igranja na ovom projektu nisam znao da postoje familije a neko informali nisam treci level imao da igram tako da zahtevam od administracije da ovaj igrac ode na detaljan pregled racunara znaci pc check jer ovo stvarno nema smisla vise da takvi igraci znaju da igraju
potpuna podrska covjek je 100% upravu...

Top Bottom