By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kolko cituje
skeletoni sijaju kao sunce, malo iskusniji admin ce skontati 1:33 ceka igraca da pretrci izmedju aviona potom ga prati ar-om i puca milisekund kako je ispikao, posle toga ide ka hangaru znajuci da je protivnik krenuo na istu stranu pa ga ceka na 2:09 cisti skeletoni nema ovde sta puno da se prica dovoljno je da se banuje bez ikakvih pitanja po meni pusa
kenjali ste i kad su mene pov req..Pc Check Negative nema vas sadSlazem se sa tobom u potpunosti dilpara red lotusu treba da se skine neformalna zato sto vec 4 meseca imaju citere u famu
bas je tesko proci pc check zaistakenjali ste i kad su mene pov req..Pc Check Negative nema vas sad
hah smesan sibas je tesko proci pc check zaista
potpuna podrska covjek je 100% upravu...Svakako ne vredi nista da 90k id zna da igra bolje od 73k po meni ne logicno i da ima bolji game sense ja prvih 15 dana igranja na ovom projektu nisam znao da postoje familije a neko informali nisam treci level imao da igram tako da zahtevam od administracije da ovaj igrac ode na detaljan pregled racunara znaci pc check jer ovo stvarno nema smisla vise da takvi igraci znaju da igraju
ja bih ovo banao na osnovi pova evo zasto
samo sanjajred lotus neformalna uskoro ideeee