Sto si radio oglase radio si
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!to ne vazi za lidera ludiiisto si se blamiro kad je priv discord
ti ces personalno dobiti disbandDotični je bio zaposlen u LifeInvaderu i pokušao je 11.05.2026 u 01:30 pokušati nabiti warn organizaciji namerno zbog nesuglasica unutar iste, eto kao dokaz koliko je dotični jadan i patetičan, takođe svi veoma znamo da je tokom EMS mandata Daniela Nugetica, 2 warn koji su dobili on isto nabio, takođe je isto pokušao u NG, stoga prilažem vam POV pokušaja kod nas u LI. Sva srećom intervencijom mojih zaposlenih i kolega, odmah sam obavešten i dotični je dobio "blacklistu" a tražio sam i da dobije "state blacklistu".
Što se tiče POV-a od dotičnog, "discord" nema nikakve veze sa LI niti sa oglasima, samim tim poruka je bila personalna i nije vezeana za IC, nego za OOC.
POV:
Pozz, ako treba da dovedemo te lidere sa kojima sam idalje super da sad ne pokazujem chat da ne budem ja neko i nesto krivo osudjen malo se vise raspitaj ako si unutar tih organizacija kako su dobili disband ili pitaj mozda te ljude da li su kojim slucajem mene pitali da ih ja okacim posto vise mozda ne zele da vode org a naravno ng kod Luke Crussenta sam sam zeleo da mi se skine pozicija zamenika usputDotični je bio zaposlen u LifeInvaderu i pokušao je 11.05.2026 u 01:30 pokušati nabiti warn organizaciji namerno zbog nesuglasica unutar iste, eto kao dokaz koliko je dotični jadan i patetičan, takođe svi veoma znamo da je tokom EMS mandata Daniela Nugetica, 2 warn koji su dobili on isto nabio, takođe je isto pokušao u NG, stoga prilažem vam POV pokušaja kod nas u LI. Sva srećom intervencijom mojih zaposlenih i kolega, odmah sam obavešten i dotični je dobio "blacklistu" a tražio sam i da dobije "state blacklistu".
Što se tiče POV-a od dotičnog, "discord" nema nikakve veze sa LI niti sa oglasima, samim tim poruka je bila personalna i nije vezeana za IC, nego za OOC.
POV:
Bio kod chode u lajvSto si radio oglase radio si