Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
56828
Players nickname
Alek_Shayk
Suspect ID
20845
Date of violation
May 30, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/QK8V6ASDdyU

Aćim01

Leader
Leader
Dotični je bio zaposlen u LifeInvaderu i pokušao je 11.05.2026 u 01:30 pokušati nabiti warn organizaciji namerno zbog nesuglasica unutar iste, eto kao dokaz koliko je dotični jadan i patetičan, takođe svi veoma znamo da je tokom EMS mandata Daniela Nugetica, 2 warn koji su dobili on isto nabio, takođe je isto pokušao u NG, stoga prilažem vam POV pokušaja kod nas u LI. Sva srećom intervencijom mojih zaposlenih i kolega, odmah sam obavešten i dotični je dobio "blacklistu" a tražio sam i da dobije "state blacklistu".

Što se tiče POV-a od dotičnog, "discord" nema nikakve veze sa LI niti sa oglasima, samim tim poruka je bila personalna i nije vezeana za IC, nego za OOC.

POV:

Popkeee

Well-known member
Player
Dotični je bio zaposlen u LifeInvaderu i pokušao je 11.05.2026 u 01:30 pokušati nabiti warn organizaciji namerno zbog nesuglasica unutar iste, eto kao dokaz koliko je dotični jadan i patetičan, takođe svi veoma znamo da je tokom EMS mandata Daniela Nugetica, 2 warn koji su dobili on isto nabio, takođe je isto pokušao u NG, stoga prilažem vam POV pokušaja kod nas u LI. Sva srećom intervencijom mojih zaposlenih i kolega, odmah sam obavešten i dotični je dobio "blacklistu" a tražio sam i da dobije "state blacklistu".

Što se tiče POV-a od dotičnog, "discord" nema nikakve veze sa LI niti sa oglasima, samim tim poruka je bila personalna i nije vezeana za IC, nego za OOC.

POV:
ti ces personalno dobiti disband

Alek Shayk

👑
Player

POV:
Pozz, ako treba da dovedemo te lidere sa kojima sam idalje super da sad ne pokazujem chat da ne budem ja neko i nesto krivo osudjen malo se vise raspitaj ako si unutar tih organizacija kako su dobili disband ili pitaj mozda te ljude da li su kojim slucajem mene pitali da ih ja okacim posto vise mozda ne zele da vode org a naravno ng kod Luke Crussenta sam sam zeleo da mi se skine pozicija zamenika usput
sam je trazio disband iz privatnih razloga koje ne zelim da pricam prvo tebi a onda ostalima

Uzivaj a ovo sto si piso u dm ne blamiraj se kad je ovo cista toksicnost od strane tebe Sportski Pozdrav Alek Shayk😘😘

Dule Lipov

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
Organizacija Life Invader ce dobiti kaznu radi liderovog kršenja P.Z.L 3.3
(Ponašajte se neprikladno (sukobljeno, neprikladno). Toksičnost je strogo zabranjena)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom