Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
89924
Players nickname
Kimi Rixon
Suspect ID
80607
Date of violation
Jun 2, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://streamable.com/jyyozg

nekinest

Player
Player
Jebes ti range nego momak te hita desno a crosshair mu u tri kurca od tebe banajte ovo odma

Jihao

Player
Player
Miki vidi se da si bot a ovi tvoji spaljenici kao provjerili jel ima range vidi se koliki ste borovi pa ni ne znate jel ima range nek ode admin lepo i da proveri botovi posrani

Kairoo

Player
Player
Miki vidi se da si bot a ovi tvoji spaljenici kao provjerili jel ima range vidi se koliki ste borovi pa ni ne znate jel ima range nek ode admin lepo i da proveri botovi posrani
To mozes sebi da kazes da si botina..kad nemas pomagalo a i tad niste nesto spec useravam vas svaki event

Jihao

Player
Player
To mozes sebi da kazes da si botina..kad nemas pomagalo a i tad niste nesto spec useravam vas svaki event
bato koga ti useravas vrv sebi useres Inf koliki si bot pa na Inf listi te nikad nevidim botino ubudjala

Nemzz

Player
Player
LIK OCIGLEDNO DA IMA NEKU VRSTU CHEATA KAD IMA RANGE NA MENE A JA NA NJEGA NEMAM PLUS ME BUSI KROZ ZID
SVE U POVU
TRAZIM POV CELOG EVENTA OD KAKO JE USAO U KRUG DOK SE NIJE ZAVRSIO BIZZ
a sefe nesto nece trigger da ti opuca vidim ciljas u mene i ne pucas sta bi zabo trigger ?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom