By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!silent,max range,crosshair metar sa metar,banajte ovo na osnovu pova
nemas range odatle na mene bravo ja bi zatrazio ceo pov eventa
Vazi bakaveli idi proveri i videces da ima rangenemas range odatle na mene bravo ja bi zatrazio ceo pov eventa
vec sam proverioVazi bakaveli idi proveri i videces da ima range
To mozes sebi da kazes da si botina..kad nemas pomagalo a i tad niste nesto spec useravam vas svaki eventMiki vidi se da si bot a ovi tvoji spaljenici kao provjerili jel ima range vidi se koliki ste borovi pa ni ne znate jel ima range nek ode admin lepo i da proveri botovi posrani
Kome ti kazes da je bot pa sefe ti ga prevrcesTo mozes sebi da kazes da si botina..kad nemas pomagalo a i tad niste nesto spec useravam vas svaki event
javi se privatno dogovoricemo i tebe nesto da naucimo o pucanjuKome ti kazes da je bot pa sefe ti ga prevrces
Ma ti si tajjavi se privatno dogovoricemo i tebe nesto da naucimo o pucanju
bato koga ti useravas vrv sebi useres Inf koliki si bot pa na Inf listi te nikad nevidim botino ubudjalaTo mozes sebi da kazes da si botina..kad nemas pomagalo a i tad niste nesto spec useravam vas svaki event
a sefe nesto nece trigger da ti opuca vidim ciljas u mene i ne pucas sta bi zabo trigger ?LIK OCIGLEDNO DA IMA NEKU VRSTU CHEATA KAD IMA RANGE NA MENE A JA NA NJEGA NEMAM PLUS ME BUSI KROZ ZID
SVE U POVU
TRAZIM POV CELOG EVENTA OD KAKO JE USAO U KRUG DOK SE NIJE ZAVRSIO BIZZ
tiho furixesilent,max range,crosshair metar sa metar,banajte ovo na osnovu pova
durixe brate montaza ti cjela citjavi se privatno dogovoricemo i tebe nesto da naucimo o pucanju
sto bi te pucao kad bi samo mogao da te cekam na crosshairua sefe nesto nece trigger da ti opuca vidim ciljas u mene i ne pucas sta bi zabo trigger ?