Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Possible cheats, G.P 6.15 I 91069

Status
Not open for further replies.
Your ID
80292
Players nickname
Zemo Grbic
Suspect ID
91069
Date of violation
Jun 8, 2026
Time of violation
08:09
Proofs
https://youtu.be/5SQNTxl18a0?si=Yk2abrCghztPov82

ZEMOPANDA

Player
Player
Sve u pov...vidi se kako je pao kad mu je odbrojano i sa poda mi skinuo pola pancira kroz krov pucajuci dok sam ja krao masinu...a jos kad sam odlazio vidi se kako me ubio u heliu dok sam ga vozio...zasluzene kaznee...hvala

zastypepsi

Player
Player
Sve u pov...vidi se kako je pao kad mu je odbrojano i sa poda mi skinuo pola pancira kroz krov pucajuci dok sam ja krao masinu...a jos kad sam odlazio vidi se kako me ubio u heliu dok sam ga vozio...zasluzene kaznee...hvala
Prekini da banevejdas

Kisame999

Player
Player
Ovo je lik koji pise jel ti masina toliko bitna a kacis u 7 ujutru i prvo ja te prvi hit nisam ni hitao

ZEMOPANDA

Player
Player
hahahahah nesto vas prebaciva naglo vidim a uvjek cu da vas kacim kad grijesite da li to 4 ujutru ili 4 popodne ne zanima me,i sto izmisljate nesto baneveder ovo ono ako si sam to nemoj da drugome prebacujes svoja zla djela vi neznate da se ponasate i ne znate da se pucate pa svasta govorite ljudima pa zato cheatove koristite i banevedate toliko od mene...

Kisame999

Player
Player
hahahahah nesto vas prebaciva naglo vidim a uvjek cu da vas kacim kad grijesite da li to 4 ujutru ili 4 popodne ne zanima me,i sto izmisljate nesto baneveder ovo ono ako si sam to nemoj da drugome prebacujes svoja zla djela vi neznate da se ponasate i ne znate da se pucate pa svasta govorite ljudima pa zato cheatove koristite i banevedate toliko od mene...
Nit sam cheater nit ban ivejder ko ti uzivaj

zastypepsi

Player
Player
Decko ti si bolestan skontaj to i zapitaj se zasto ti to govori svako na server

ZEMOPANDA

Player
Player
BALAVAC JEDAN KAKO SE PONASAS MENE SVI POSTUJU OVDJE A ZA TEBE SE NI NE ZNA KO SI SAMO TOLIKO I NIKO TE NISTA NIJE PITAO ZNAS TAKO DA NE ZNAM KOME SE OBRACAS

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Server Administrator
Pregled zalbe u toku...

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu!

ID: 91069 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15
( Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom