Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
80292
Players nickname
Zemo Grbic
Suspect ID
91069
Date of violation
Jun 8, 2026
Time of violation
08:09
Proofs
https://youtu.be/5SQNTxl18a0?si=Yk2abrCghztPov82

ZEMOPANDA

Player
Player
Sve u pov...vidi se kako je pao kad mu je odbrojano i sa poda mi skinuo pola pancira kroz krov pucajuci dok sam ja krao masinu...a jos kad sam odlazio vidi se kako me ubio u heliu dok sam ga vozio...zasluzene kaznee...hvala

zastypepsi

Player
Player
Sve u pov...vidi se kako je pao kad mu je odbrojano i sa poda mi skinuo pola pancira kroz krov pucajuci dok sam ja krao masinu...a jos kad sam odlazio vidi se kako me ubio u heliu dok sam ga vozio...zasluzene kaznee...hvala
Prekini da banevejdas

Kisame999

Player
Player
Ovo je lik koji pise jel ti masina toliko bitna a kacis u 7 ujutru i prvo ja te prvi hit nisam ni hitao

ZEMOPANDA

Player
Player
hahahahah nesto vas prebaciva naglo vidim a uvjek cu da vas kacim kad grijesite da li to 4 ujutru ili 4 popodne ne zanima me,i sto izmisljate nesto baneveder ovo ono ako si sam to nemoj da drugome prebacujes svoja zla djela vi neznate da se ponasate i ne znate da se pucate pa svasta govorite ljudima pa zato cheatove koristite i banevedate toliko od mene...

Kisame999

Player
Player
hahahahah nesto vas prebaciva naglo vidim a uvjek cu da vas kacim kad grijesite da li to 4 ujutru ili 4 popodne ne zanima me,i sto izmisljate nesto baneveder ovo ono ako si sam to nemoj da drugome prebacujes svoja zla djela vi neznate da se ponasate i ne znate da se pucate pa svasta govorite ljudima pa zato cheatove koristite i banevedate toliko od mene...
Nit sam cheater nit ban ivejder ko ti uzivaj

zastypepsi

Player
Player
Decko ti si bolestan skontaj to i zapitaj se zasto ti to govori svako na server

ZEMOPANDA

Player
Player
BALAVAC JEDAN KAKO SE PONASAS MENE SVI POSTUJU OVDJE A ZA TEBE SE NI NE ZNA KO SI SAMO TOLIKO I NIKO TE NISTA NIJE PITAO ZNAS TAKO DA NE ZNAM KOME SE OBRACAS

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu!

ID: 91069 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15
( Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom