senin gibi hileci salaklar hayla nasil burda yakürtlerle konuşmuyorum sus sen ırkını siktiğim
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!senin gibi hileci salaklar hayla nasil burda yakürtlerle konuşmuyorum sus sen ırkını siktiğim
kürt galiba zoruna gitti bölücü orospu çocuamk sarı torbası konusup durma o ananı sanra bacını sike sike bayıltırım
bi övünebileceği gta saati var soktumunun salağınınsenin signatureda niye gta saati var amk
seninkinde niye bizden çaldığın fotoyla erdinç var amk çalacak başka bir şey kalmadı mısenin signatureda niye gta saati var amk
bütün sırrı bozdunnnbi övünebileceği gta saati var soktumunun salağının
kötü oynuyor, sevgi saygı görmüyor, hiçbir işe yaramıyor
25k hayatsızlıklada övünmezsin yabi övünebileceği gta saati var soktumunun salağının
kötü oynuyor, sevgi saygı görmüyor, hiçbir işe yaramıyor
hayatsızlığnı belli ediyo orospunun oğlusenin signatureda niye gta saati var amk
yaaaa bütün sırrımı ifşa ettin ama sen şimdisenin gibi hileci salaklar hayla nasil burda ya
o zamanlar aramızda bisi yoktu aq erdincide calmisiz bide ajsgdkjasdhadsseninkinde niye bizden çaldığın fotoyla erdinç var amk çalacak başka bir şey kalmadı mı
abicim sana küfür yakışmıyor ağzına acı biber sürerimhayatsızlığnı belli ediyo orospunun oğlu
olum şu signature ı değişin amk bizimki sanıyorum hadi pozu kopyaladınız be amına koyduklarım erdinçin ne işi var fotoda xD25k hayatsızlıklada övünmezsin ya
oo öyle deme lan ağır olur öyleyaaaa bütün sırrımı ifşa ettin ama sen şimdi((((( mal piç
siktirgit dışarı çık evlat olsan sevilmezsin orospu çocuğu seni25k saatte ananızı siktim o yüzden zorunuza gidiyor değil mi söyleyin çekinmeyin babalarınız burda dinliyoruz
bende katılım mı dedi bizde el verdikolum şu signature ı değişin amk bizimki sanıyorum hadi pozu kopyaladınız be amına koyduklarım erdinçin ne işi var fotoda xD
adamınız yoktu ki amk o ara fazla gözüksün diye dediniz kabul etti xDbende katılım mı dedi bizde el verdik