By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!qhahhahahhahahhahah
Vidi se na povovima da id 62333 koristi cit,
vec duze vreme igra u vendetti daju mu municiju/sokove da im igra informale bizove itd
."podrzavanje citera" znaci da PODRZAVAMO da neko aktivno u famu cheatuje, lik je kickan istog trenutka kad smo saznali sta radi, mi ne mozemo da znamo kad ce neko da prebaci i odluci da radi ovo, ali mozemo odmah da ga kickamo kao sto i jesmo, tkd je ovo glupost
Slucajno sam naletio na ovaj post ali brate kako dijete od 14 god moze biti lider ikako jos citer"podrzavanje citera" znaci da PODRZAVAMO da neko aktivno u famu cheatuje, lik je kickan istog trenutka kad smo saznali sta radi, mi ne mozemo da znamo kad ce neko da prebaci i odluci da radi ovo, ali mozemo odmah da ga kickamo kao sto i jesmo, tkd je ovo glupost
Ne zna niko pa svi dobijaju istu kaznu nisi ni ti poseban jos ti je lik bacio bombu na informaluSta se tacno razmatra ovde ? Kako mozemo znati i sumnjati u coveka koji je lider organizacije da ce cheatovati ? Daj nemojte zajebavati sad i vi...
Kazna je dodeljena vec, neformalna je skinuta, sta biste vise od toga ? I molim te ne obracaj mi se sa ''ti'' niti te poznajem niti Boze daj, nije moje vlasnistvo ovo da tako razgovaras..Ne zna niko pa svi dobijaju istu kaznu nisi ni ti poseban jos ti je lik bacio bombu na informalu