Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Podrzavanje citera porodica Vendetta | Cheat 62333

Your ID
32
Players nickname
Markus_Smith
Suspect ID
62333
Date of violation
Jun 15, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=9JvNNLYeBIE&list=RD9JvNNLYeBIE&start_radio=1

Kayn_Darkin

Player
Player
Ja sam verovatno invite-ovao Aleksu koji je bio lider BALLASA cak pre toga i LIDER FAMILIESA da naglasim u to vreme, kako sam ja mogao znati da je on citer ili ne kad je lider? Mozda cak i nisam ja jer se ne secam ali opet stoji da je u to vreme bio inviteovan. Imam 800+ ljudi u familiji, da li ja da sanjam da li je neko skinuo cheat ili ne? Razmotrite lepo, pozdrav.

Last edited:

MarkoFraud

Player
Player
"podrzavanje citera" znaci da PODRZAVAMO da neko aktivno u famu cheatuje, lik je kickan istog trenutka kad smo saznali sta radi, mi ne mozemo da znamo kad ce neko da prebaci i odluci da radi ovo, ali mozemo odmah da ga kickamo kao sto i jesmo, tkd je ovo glupost
.

Last edited:

medsa

Player
Player
"podrzavanje citera" znaci da PODRZAVAMO da neko aktivno u famu cheatuje, lik je kickan istog trenutka kad smo saznali sta radi, mi ne mozemo da znamo kad ce neko da prebaci i odluci da radi ovo, ali mozemo odmah da ga kickamo kao sto i jesmo, tkd je ovo glupost
Slucajno sam naletio na ovaj post ali brate kako dijete od 14 god moze biti lider ikako jos citer

medsa

Player
Player
Imam 28 godina i mucim se sa ovom djecom ali poslije ovog malog i njegove org bio sam dole u ljubicastim i cuo sam ga i sad kad sam ovo vidio dodje mi da ne ulazim u grad da dijete od 14 god bude lider jos citer e ovo sto sam dozivio u 3 mjeseca igranja ovdje nema nigdje ja mislim..

Bolje da date lidera nekom starijem momku iako nezna sablonska pravila a vjerovatno bi znao i ne bi krsio nista toliko veliko nego ovo sto se desava da dijete od 14 godina bude lider jos citer i optuzujete familiju sa preko 800 clanova pa kako su oni mogli znati da lider od 14 godina ce citovati

Garfild

Player
Player
Znaci po mojoj roleplay izjavi ja moram da kazem da je ID 62333 sisa sto invitea nemacke citere u organizaciju da mu cituju radi par teritorija. Da nadodam da smo ga strogo kaznili tjst izbacili iz familije cim smo saznali za prljave stvari sto covek radi. Molim kolegu Cipriano da nadoda svoju roleplay izjavu. Lep pozdrav.

Miljan Angel

From Serbia
Player
Ne zna niko pa svi dobijaju istu kaznu nisi ni ti poseban jos ti je lik bacio bombu na informalu
Kazna je dodeljena vec, neformalna je skinuta, sta biste vise od toga ? I molim te ne obracaj mi se sa ''ti'' niti te poznajem niti Boze daj, nije moje vlasnistvo ovo da tako razgovaras..

Top Bottom