Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
80292
Players nickname
Zemo Grbic
Suspect ID
2013
Date of violation
Jun 18, 2026
Time of violation
19:01
Proofs
https://youtu.be/00lVyOyyBRo?si=XS_IhZbTdKgN1Jor

ZEMOPANDA

Player
Player
Kao sto vidite sve u pov draga administracijo da ne kontrolirani momak navodi kako me moze kupiti cjelog u real life,ispituje sta vozim u real life, gdje radim i sto sam toliko u igri,smeta mu sto trosim vrijeme na vas divan projekat i uvjek zapocinje neke teme izvan igrice to mu je vec postao obicaj a kao sto jos vidite momak me prepoznaje cak preko maske kao sto uvjek radi ja bi zamolio da mu malo uskratite taj njegov ego i da se ga kazni za irl pretnje jer ovo vise nema smisla i zamolio bih takodje svakog ko lajka ovu objavu da se tretira da je upucen i da isto misli i zna da on to radi jer je mnogo gresan i iskoristava kao igricu tako i vas draga administracijo i cak dosta puta namjesta neke snimke i situacije u igri samo da bi postigao to sto je naumeo a to i jeste zlo djelo jer drugo i ne zna jer je mnogo zao covjek...a cjeli server ga zna samo po nekim gadnim djelima od njega za to ga i niko ne voli i iskreno cu da kazem da mi se projekat veoma svidja kako meni tako i mojim drugovima ali ovakav lik bas kvari sve skupa jer misli da je sve njegovo i nisti to sve sto je tako lijepo uradjeno i tako se zabavljam dok igram sa SVIMA ostalima igracima osim s njim ne da samo ja ne mogu i necu nego vec niko ne moze u gradu za to ga niko ne sljivi ni 1%...toliko od mene,ne dam da me neko vredja i preti u stvarnom zivotu kroz igricu,a i jos pogotovo da me naziva nekim sinom u igri to mu nikako NE dozvoljavam da hoce da zemjenjuje poziciju MOG OCA za to ga trebate da kaznite da se nikad vise ne pojavi u gradu jer svakako samo nisti sve na zalost,hvala

Geri Leon

Player
Player
Zemo shvati da si niko i nista i da na ovom povu nema nista irl+ ide pov da oce da me nadje zemo u rl da me puca pistoljem i da mi pobije svu familiju sramota neka ga bude koliko godina ima i ovako se ponasa prjeti da ce ubiti nekoga stvarno je zabrinjavajuce!

ZEMOPANDA

Player
Player
A TI JOS MANJE NEGO JA SAMO NECES ME NAZIVATI NITI SINOM NITI CES ME MOCI KUPOVATI A ZNAS SAM DA SI PRICAO ZA IRL KAD SI BIO TAKVA JAJARA TAD BUDI I SAD PA PRIZNAJ AL DA,NEMA TEBE NI U DUSI NI TI IGDJE DRUGO JER SI MNOGO PRAZAN HAAHHAHAHA A SAD JOS LAZES OPET ADMINISTRACIJU JEL,PA JA DRUGO I NE ZNAS!!!

Geri Leon

Player
Player
A TI JOS MANJE NEGO JA SAMO NECES ME NAZIVATI NITI SINOM NITI CES ME MOCI KUPOVATI A ZNAS SAM DA SI PRICAO ZA IRL KAD SI BIO TAKVA JAJARA TAD BUDI I SAD PA PRIZNAJ AL DA,NEMA TEBE NI U DUSI NI TI IGDJE DRUGO JER SI MNOGO PRAZAN HAAHHAHAHA A SAD JOS LAZES OPET ADMINISTRACIJU JEL,PA JA DRUGO I NE ZNAS!!!
Kako mozes da prjetis ljudima da ces ih pobiti stvarno ne razumijem kakav covjek mozes da budes prjetis tamo svima ko god ti skine hakerski prjetis da ces ga ubiti stavrno je sramota + ti se ne cuje tvoj glas na povu Zemke ugodan dan ti zelim i nemoj da prjetis u prazno pozic

ZEMOPANDA

Player
Player
STA SAD MJENJAS TEMU IZGLEDA SI SE UPLASIO JER SE NE KONTROLISES VISE STA SVE GRESIS I STA RADIS SVE U IGRI HHHMMM JA NIKAD NE PRIJETIM STA TI LUPAS I NIKOM I NIKAD NECU JER ME SVI VOLE U GRADU I NE ZEZA ME EGO I MNOGO SAM DUSEVAN COVJEK U DUSI I CUJE SE MOJ GLAS MALO NAPNI USI, NESTO ME SNIMAK ZEZA AL KAD POJACAS SVE SE CUJE STA PRICAM A TI PRIJETIS JA NE I TI GRIJESIS I SAD MJENJAS TEMU DA BI SEBE OPRAO JAOOOO STA TI RADIS OPET NESTO NAMJESTAS I LAZES ADMINISTRACIJU JA NE ZNAM ZASTO TI JE TO POTREBNO U ZIVOTU AL DA DRUGO I NE ZNAS ZA TO I SAM IGRAS I SILIS LJUDE DA TI IDU NA AKCIJE I AKO NECE DA SUDJELJUJU AL IPAK MORAJU JER SU S TOBOM U STATE INACE JIH KICKAS IZ ORG SRAMI SE...A KO DRUGO TI SI MENI NEKAKO NASAO DISCORD KANAL I PRIJETIS MI TAMO I AKO TI JA NE ODPISUJEM,TAKO DA PAZI STA RADIS...KOLIKO JA ZNAM TO SE NIKAKO NE SMIJE RADITI DRAGA ADMINISTRACIJO ZAR NIJE TAKO ???

ZEMOPANDA

Player
Player
hahahaha daj prilozi cijeli snimak kako je pocelo sve kako si zapoceo pricu i zasto je do toga doslo jer si rekao da ces da dodjes kod mene u Sloveniju i da me isprebijas i dovesti jos 5 drugova i sta ja znam i tako dalje i ne znam ko ti te informacije daje al ti nisi zdrav ni malo iskreno ne sjeci i edituj snimak nego prilozi cijeli razgovor od pocetka do kraja da se cuje kako si ti poceo prvi da prijetis a stavi i discord poruke sa razgovorom od Vojin grotti i od Medsa Black kako i njima prijetis na discordu pa da vidimo ko kome prijeti aj da vidimo sad iskreno kako prijetis liku, Vojin Grotti ima 17 godina ti mu prijetis da ces mu doci u Bih da ga isprebijas i sta ja znam i zoves ga u Banja Luku i tako sram da te bude nolifer,ne znam sta namjeravas al tebe se treba hitno skloniti sa projekta jer iskreno gubis se opasno...a trebao si napisati ne Zemo prijeti nego Zemo se brani jer si prvi poceo da upucej takve rijeci fujjj sii...

Geri Leon

Player
Player
Stvarno je Zemke sramota sto prijetis vidjeli smo svi na ovom pov kakav si covjek stvarno ne mogu da se raspravljam svi vide ovaj pov i ti lazes jos

ZEMOPANDA

Player
Player
i to sam ti rekao za to sto si mi rekao da ces da dodjes u Sloveniju kod mene i do mojih da me ugrozis sta ti ocekujes da ti ja uzvrat kazem kad me vredjas i hoces da dodjes kod mene i mojih roditelja da me ganjas sa 5 svojih nekih likova...prilozi cijeli snimak i razgovor kako si ti meni rekao da ne znam ko si i das ces da mi dodjes na kucnu adresu kao sto si rekao malom Vojin Grotti i Medsa Black a vjerujem da jos dosta vise njih si tako ogrozavao samo rijecima i samo sam ti rekao da slobodno dodji ako hoces samo da te ne cu gledati jer pretis bez veze

ZEMOPANDA

Player
Player
ako ko moze slagati to si ti lazov najveci i namjestalac sta si se usro daj cjeli snimak ako smijes kako pretis ti prviiii !!!

medsa

Player
Player
Bakmaze ja kontam da si usamljen i da nemas drugara dali smo ti sansu da se druzis sa nama kada smo te pustili i tebe i tvoje inGAME MNOGO SKUPO DIJAMANTSKO AUTO a ti si odmah sljedeci dan posrao nam se u to zabijas se helikopterom vezes nas kad smo 3vs1 na tebe ne znam koji ti je smisao igranja ako ces da ides za nama non stop da ti je glavna zanimacija na serrveru gdje smo mi......Ti sa ovim pokusvas nama reci da bi ti sa nama rado ali ne moze bakmaze jer si mnogo pokvaren iznutra sto smo se uvjerili u to vise putaa... TI SI POCEO SA DA MNOGO PARA IMAS IRL DA MNOGO VRIJEDIS DA MNOGO PARA IMAS INGAME DA IMAS LWWWWWWWWWWWWWW ODIJELO iskreno libo me neka stvar za ingame pare nam je ovdje da igramo server i koristimo ove predobre skripte sto su nam dali a ti ako si se smorio od gta promjeni igricu igraj nesto drugo komplekse malo rijesi ego isto pa se vrati igraj mozda i upoznas neku familiju pa zajedno nekim igras zezas se a ne DA SI KAMERMAN I GLUMAC I NOVINAR a NAJMANJE IGRAS NA SERVERU novinaru

ZEMOPANDA

Player
Player
Ti ako imas snimak okaci ja sam okacio svoj snimak gdje se cuje sve i stvarno ne mogu da se svadajam sa tobom zelim te si sve najbolje poz
ti sebi ne zelis sve najbolje a ne tek meni samo laz te je i laz ce da te pojede vidim,narusavas vako divan projekat i unistavas ljudima game sram da te bude pretis prvi i onda sjeces snimak kad se covjek brani fujjj si iskreno bas ono fujjj

medsa

Player
Player
Ti ako imas snimak okaci ja sam okacio svoj snimak gdje se cuje sve i stvarno ne mogu da se svadajam sa tobom zelim te si sve najbolje poz
Kao sto se vidi dobio si inv na nas diskord da upalis cam da se upoiznamo svi oci u oci a ti kao neki mali covjeculjak dosao prijetio sa neki pet ljudi i kad ti neko uzvrati vise nego sto mislis ti pritisnes dugme RECORD i sjedis u svojoj znojavoj stolici e pekmeze nisko si pao

Geri Leon

Player
Player
ti sebi ne zelis sve najbolje a ne tek meni samo laz te je i laz ce da te pojede vidim,narusavas vako divan projekat i unistavas ljudima game sram da te bude pretis prvi i onda sjeces snimak kad se covjek brani fujjj si iskreno bas ono fujjj
Zemo. Ima pov koj isam okacio gjde se jasno vidi ko kome prijeti tako da mani me se znas i ti da je ovo citav pov da sam izaso iz voica odma nakon ovoga

medsa

Player
Player
Zemo. Ima pov koj isam okacio gjde se jasno vidi ko kome prijeti tako da mani me se znas i ti da je ovo citav pov da sam izaso iz voica odma nakon ovoga
hahahaHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAH STO FRAJER LAZE HAHAHAHAH TI BI VOLIO DA SI OSTO NA DISKORDU SA NAMA NEGO SMO TE BANOVALI HAHAHAHAHAHAH

Geri Leon

Player
Player
hahahaHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAH STO FRAJER LAZE HAHAHAHAH TI BI VOLIO DA SI OSTO NA DISKORDU SA NAMA NEGO SMO TE BANOVALI HAHAHAHAHAHAH
Ne znam ja oncemu ti pricas ja sam se prepao za svoju sigurnost i odma izasao ako imate pov okacite ne znam sto lazete toliko

Top Bottom