Kao sto vidite sve u pov draga administracijo da ne kontrolirani momak navodi kako me moze kupiti cjelog u real life,ispituje sta vozim u real life, gdje radim i sto sam toliko u igri,smeta mu sto trosim vrijeme na vas divan projekat i uvjek zapocinje neke teme izvan igrice to mu je vec postao obicaj a kao sto jos vidite momak me prepoznaje cak preko maske kao sto uvjek radi ja bi zamolio da mu malo uskratite taj njegov ego i da se ga kazni za irl pretnje jer ovo vise nema smisla i zamolio bih takodje svakog ko lajka ovu objavu da se tretira da je upucen i da isto misli i zna da on to radi jer je mnogo gresan i iskoristava kao igricu tako i vas draga administracijo i cak dosta puta namjesta neke snimke i situacije u igri samo da bi postigao to sto je naumeo a to i jeste zlo djelo jer drugo i ne zna jer je mnogo zao covjek...a cjeli server ga zna samo po nekim gadnim djelima od njega za to ga i niko ne voli i iskreno cu da kazem da mi se projekat veoma svidja kako meni tako i mojim drugovima ali ovakav lik bas kvari sve skupa jer misli da je sve njegovo i nisti to sve sto je tako lijepo uradjeno i tako se zabavljam dok igram sa SVIMA ostalima igracima osim s njim ne da samo ja ne mogu i necu nego vec niko ne moze u gradu za to ga niko ne sljivi ni 1%...toliko od mene,ne dam da me neko vredja i preti u stvarnom zivotu kroz igricu,a i jos pogotovo da me naziva nekim sinom u igri to mu nikako NE dozvoljavam da hoce da zemjenjuje poziciju MOG OCA za to ga trebate da kaznite da se nikad vise ne pojavi u gradu jer svakako samo nisti sve na zalost,hvala