By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!JEL ZNAS DA IMAMO SAMO CEKAMO DA VIDIMO KOLIKO CES I STA CES JOS SLAGATINe znam ja oncemu ti pricas ja sam se prepao za svoju sigurnost i odma izasao ako imate pov okacite ne znam sto lazete toliko
Iskreno da ti kazem momak u pravu si ali on to tako preti svima imamo mi sve to zabiljezeno ne brini te jos cak kad momku od 17 godina preti da ce ga slomiti i doci mu u njegov grad i sta ja znam to je sve njegovo djelo (bakmazovo) on je taj koji preti dok u igri je nemocan pa za to i radi te stvari sram nek ga bude al takvi likovi nemaju ni stida ni srama a ni duse to se svakako znaDajte braco malo lakše, u pitanju je igrica vi spominje IRL kako ćete se tuci itd...
JA NE ZNAM KO JE KOME PRJETIO OVDE NA OVOM SNIMKU KOMENSI TI REKO STA SE PRAVIS FIN SVE IMA NA POVU I NE IZVALACI SEStavio si pov gdje se cujem samo ja z
Iskreno da ti kazem momak u pravu si ali on to tako preti svima imamo mi sve to zabiljezeno ne brini te jos cak kad momku od 17 godina preti da ce ga slomiti i doci mu u njegov grad i sta ja znam to je sve njegovo djelo (bakmazovo) on je taj koji preti dok u igri je nemocan pa za to i radi te stvari sram nek ga bude al takvi likovi nemaju ni stida ni srama a ni duse to se svakako zna
ajde te vi zemine pudlice smirite doživljaj maloJEL ZNAS DA IMAMO SAMO CEKAMO DA VIDIMO KOLIKO CES I STA CES JOS SLAGATI
1. Vaše ime IRL: Lukaajde te vi zemine pudlice smirite doživljaj malo
Nebitan si deda uskoro staracki dom treba neko da te posaljeZemo shvati da si niko i nista i da na ovom povu nema nista irl+ ide pov da oce da me nadje zemo u rl da me puca pistoljem i da mi pobije svu familiju sramota neka ga bude koliko godina ima i ovako se ponasa prjeti da ce ubiti nekoga stvarno je zabrinjavajuce!
Qq mn gledaj malog rizba sto mi nikad nista nije mogaoNebitan si deda uskoro staracki dom treba neko da te posalje
Pa nez ja sta bi bilo u areni isk I ko je ovde dedaQq mn gledaj malog rizba sto mi nikad nista nije mogao
Pudlice polakoPa nez ja sta bi bilo u areni isk I ko je ovde deda
mnogo si ti muda pustio zemo grbavi svegammmKao sto vidite sve u pov draga administracijo da ne kontrolirani momak navodi kako me moze kupiti cjelog u real life,ispituje sta vozim u real life, gdje radim i sto sam toliko u igri,smeta mu sto trosim vrijeme na vas divan projekat i uvjek zapocinje neke teme izvan igrice to mu je vec postao obicaj a kao sto jos vidite momak me prepoznaje cak preko maske kao sto uvjek radi ja bi zamolio da mu malo uskratite taj njegov ego i da se ga kazni za irl pretnje jer ovo vise nema smisla i zamolio bih takodje svakog ko lajka ovu objavu da se tretira da je upucen i da isto misli i zna da on to radi jer je mnogo gresan i iskoristava kao igricu tako i vas draga administracijo i cak dosta puta namjesta neke snimke i situacije u igri samo da bi postigao to sto je naumeo a to i jeste zlo djelo jer drugo i ne zna jer je mnogo zao covjek...a cjeli server ga zna samo po nekim gadnim djelima od njega za to ga i niko ne voli i iskreno cu da kazem da mi se projekat veoma svidja kako meni tako i mojim drugovima ali ovakav lik bas kvari sve skupa jer misli da je sve njegovo i nisti to sve sto je tako lijepo uradjeno i tako se zabavljam dok igram sa SVIMA ostalima igracima osim s njim ne da samo ja ne mogu i necu nego vec niko ne moze u gradu za to ga niko ne sljivi ni 1%...toliko od mene,ne dam da me neko vredja i preti u stvarnom zivotu kroz igricu,a i jos pogotovo da me naziva nekim sinom u igri to mu nikako NE dozvoljavam da hoce da zemjenjuje poziciju MOG OCA za to ga trebate da kaznite da se nikad vise ne pojavi u gradu jer svakako samo nisti sve na zalost,hvala
1.Vaše ime IRL: Hananmnogo si ti muda pustio zemo grbavi svegammm
Ala je lud hahahahaha ceo život trenira boxEVO SVI DA VIDEO KAKO PRJETI DA CE MI GLAVU SLOMITI NEK SVI VIDE