Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
80292
Players nickname
Zemo Grbic
Suspect ID
2013
Date of violation
Jun 18, 2026
Time of violation
19:01
Proofs
https://youtu.be/00lVyOyyBRo?si=XS_IhZbTdKgN1Jor

ZEMOPANDA

Player
Player
Editujes snimak sto znaci da ga sjeces sebi u korist sto je laganje i namjestanje administraciji jer ih lazes kao i sve a ko prvo svako normalan sto ti nisi ce shvatiti da se neko sam ne moze sa sobom da svadja jer uvjek trebaju dvoje a ti si zapoceo i dosao si u vc na dc i poceo da se pravis jak i da pretis kako imas para se hvalis i kako vozis kao nekog golfa 8 hahah zoves me u neku Banja Luku da dodjem i se hvalis a nema te cuko za sta ujesti i kad se ti nesto uputi nazad onda izsjeces snimak i okacis samo mene koji si ti prevarant,zar te cjeli zivot prati ta prevarantska lopovska dusa vidi se da te vec sve kazni a nadam se da ce te i administracija jer i njih sad varas jer opet kao i uvjek namjestas snimke sebi u korist i nisi stavio snimak kako vredjas roditelje moje i mene al vidi se to su postupci covjeka koji zivota nema NIGDJE hehheheh a sad odustajem vise pisanjem jer naravno pametniji odustaje a to svakako ti nisi jer pameti nemas jer ne znas da smislis nikad znaci nikad nikad kako da odbranis hakerski hahahahahahahahahha SAMO ZNAS DA LAZES LJUDE I NAMJESTAS UVJEK SVE SEBI U KORIST JER SI SEBICAN FUUUUJJJJJJJJ SSIIIIII

Geri Leon

Player
Player
Editujes snimak sto znaci da ga sjeces sebi u korist sto je laganje i namjestanje administraciji jer ih lazes kao i sve a ko prvo svako normalan sto ti nisi ce shvatiti da se neko sam ne moze sa sobom da svadja jer uvjek trebaju dvoje a ti si zapoceo i dosao si u vc na dc i poceo da se pravis jak i da pretis kako imas para se hvalis i kako vozis kao nekog golfa 8 hahah zoves me u neku Banja Luku da dodjem i se hvalis a nema te cuko za sta ujesti i kad se ti nesto uputi nazad onda izsjeces snimak i okacis samo mene koji si ti prevarant,zar te cjeli zivot prati ta prevarantska lopovska dusa vidi se da te vec sve kazni a nadam se da ce te i administracija jer i njih sad varas jer opet kao i uvjek namjestas snimke sebi u korist i nisi stavio snimak kako vredjas roditelje moje i mene al vidi se to su postupci covjeka koji zivota nema NIGDJE hehheheh a sad odustajem vise pisanjem jer naravno pametniji odustaje a to svakako ti nisi jer pameti nemas jer ne znas da smislis nikad znaci nikad nikad kako da odbranis hakerski hahahahahahahahahha SAMO ZNAS DA LAZES LJUDE I NAMJESTAS UVJEK SVE SEBI U KORIST JER SI SEBICAN FUUUUJJJJJJJJ SSIIIIII
Ma svi ovi ljudi vide ovaj pov da se cuje i vidi sve jasno to sto pricas neke nebuloze okaci svoj pov da vdiimo kako je bilo ako smijes nemoj da kacim druge povove kako si mi prjetio da ces sve pobiti zaklati stvarno je zastrasujuce i nemoj da lazes ove ljude svi jasno vide pov!

Hakim South

Player
Player
Balavurdijo tebe niko nije nista pitao a koliko si dobio para ili cega i sta jos da si jedini na strani zla djela jer drugo i ne znate nego biti zli,(Zemu od 100hiljada igraca postuje i gotivi barem 95hiljada kao sto i ja njih)a vi ste 5orica samo i zemo nije pustio muda nego je samo realan dok vi lazete i kradete i smjestate varate i sprdate ljude cak i administraciju i pricate nesto sto nema veze s vezom mnogo ste gadni playeri a inace ne znas sebi podgrijati supu a vamo si jak dok drzis misa sram da vas bude bas ste gadni treba vas sve skinuti sa ovako divnog projekta jer samo rusite projekat i skracujete ljudima vrijeme dok varate i gresite i nemojte se vise pravdati jer smrdite od zla koliko ste zli uuuuffffffff...a ti bakmaze sa tim deda vrijedjanjem slabo ti ide bas jer drugo i ne znas biti nepristojan uvjek a pristojan ti bas nikad nisi fujjjjj siii
pa zbog takvih retarda oboljelih kao sto si ti sam i prestao igrati igricu, al nemoj da se brines svaka bolest se moze izlijecit

Noki

Player
Player
Moj Zemo nije ti dzaba 80k id Bakmaz je vodio rat protiv 50 Berlusconiabi dobio a kamoli npc kao ti da mu nesto kazes juce iz hotela izaso i kurcis se Bakmazu kukuuu

Top Bottom