strasno koliko lazes to nema granicu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1. Vaše ime u RL: Hananpa zbog takvih retarda oboljelih kao sto si ti sam i prestao igrati igricu, al nemoj da se brines svaka bolest se moze izlijecit
Teo ti si jos ljut na mikacu sto sam ti uzeoBakmaz se jedino s igricom moze kurcit![]()
Mislis da me nesto boli kurac za igricom?Teo ti si jos ljut na mikacu sto sam ti uzeo
Vidim kako te boli svakom loncu si poklopacMislis da me nesto boli kurac za igricom?
Ne nego izosim cinjenice, jel ti imas brt zivot van igrice il se ne vadis iz sobe posto vidim da ti je jedini argument koji znas rec vezan za igricuVidim kako te boli svakom loncu si poklopac
Nemam bas volim da sjedim u sobiNe nego izosim cinjenice, jel ti imas brt zivot van igrice il se ne vadis iz sobe posto vidim da ti je jedini argument koji znas rec vezan za igricu
Vidi seNemam bas volim da sjedim u sobi
Samo ti nemoj da se gubisBrat se zajebao umjesto id ukucao godište![]()
A ko drugo vidi se da si pekmezov drug i da te je platio izgleda, jer opet neke pretnje tu idu...kad ce te se naviknuti da se ne sme prijetiti nikom sta vam nije jasno,da se niste mozda natukli nekih steroida pa vas ego zeza opet ehheheeMoj Zemo nije ti dzaba 80k id Bakmaz je vodio rat protiv 50 Berlusconiabi dobio a kamoli npc kao ti da mu nesto kazes juce iz hotela izaso i kurcis se Bakmazu kukuuu
ti si niko i nista shvati toA ko drugo vidi se da si pekmezov drug i da te je platio izgleda, jer opet neke pretnje tu idu...kad ce te se naviknuti da se ne sme prijetiti nikom sta vam nije jasno,da se niste mozda natukli nekih steroida pa vas ego zeza opet ehhehee
Vidim zemke ti si tolko bitan da si bl iz svake orgPopricaj sa ogledalom jer te niko ne sljivi ni 1% pa mozda sam sebe uzmes u obzir nebitalac debeliii...
ma ko je bl iz org jesi glup druze nesvjesno se gubis izgleda te ovo sunce opalilo u glavu izadji malo n azrak da ne istrunes u kuci mene svi zovu u org sta smisljas opet neke lazi lazovcino malenaVidim zemke ti si tolko bitan da si bl iz svake org