Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
88823
Players nickname
medsa
Administrators nickname
Daki Sonora
Date
Jun 28, 2026
Time
11
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1373954/

medsa

Player
Player
ID 82101 ce biti kaznjen za G.P 6.2(Zabranjeno je napuštanje situacije RP odbijanjem nastavka situacije RP, zasto si ga kazniooooooooo ako nije bilo nikakvog rp za 6 .,15 kao sto vidis pljackamo kucu dovoljan razlog da se vise ne vraca

vec mu je odbrojano 10 puta hoces duzi snimak evo ide

Watch fasfasf13213 | Streamable evo brojano mu je evo sad cu klip sto radi nlr znaci zna da mu pljackamo kucu hocu samo da se odalji odavde

placeno ubistvo plus mu pljackam kucu i 888888888888823 nema dovoljan ic razlog da puca plus duguje INGAME PARE jel ima ovdje neki rp PLUS LUTHER JE SVE SPECO DA JE BIO gp 15 poslao bi me u to ne sumnjam

PLACENO UBISTVO PLUS PLJACKA SE KUCA PLUS MU JE RECENO DA SE UDALJI

Jel ovo dovoljan rp razlog ili ovo uopste nije roleplay grad ne kontam iskreno sad ostao zbunjen bas ne kontam sad

Mihailo.

Player
Player
Dobar je RP samo sto krstite pravila svaki dan ja i volim da se napravi dobar RP situacija ali nisam za kršenje pravila na ovom dobrom serveru.

medsa

Player
Player
Dobar je RP samo sto krstite pravila svaki dan ja i volim da se napravi dobar RP situacija ali nisam za kršenje pravila na ovom dobrom serveru.
KOJA SI TI STOKA VI BALKANCI SAD BI VAM PSOVO SVE ALI NECU NEGO DUZAN SI INGAME 3m PO RP PRICI a na diskordu pricas liku kako mu neces vratiti sine moj ako ti je do 3m ingame ti si bas bolestan kao i vecina sto grajndaju pare ingame bolest nije sve sto boli

Samo je igrica HESOYAMHESOYAMHESOYAMHESOYAMHESOYAMHESOYAMHESOYAMHESOYAMHESOYAMHESOYAMHESOYAM

HESOYAM HESOYAM HESOYAM HESOYAM HESOYAM HESOYAM HESOYAM HESOYAM HESOYAM

Top Bottom