Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
88823
Players nickname
Medsa Black
Suspect ID
82101
Date of violation
Jun 28, 2026
Time of violation
19 06
Proofs
https://streamable.com/x0pfrh

medsa

Player
Player
sve u pov brojano mu je otisao sam lijepo za njim da mu kazem neke stvari i da pozove taxi i da se udalji od kuce jer se pljacka on se je vratio i uradio sta je uradio........

medsa

Player
Player
samo da naglasim nije nam stalo uopste za 3m koje mu je zeo pozajmio da bi uradio nesto nije ni bitno, nego igramo igricu i kao pokusavamo rp neki da napravimo sve sto pricam ingame je samo ingame

medsa

Player
Player
I da zemo je spustio admina pitao ga kako to ide Admin mu je objasnio da to snimi ALI NIJE NAGLASIO DA TO VRIJEDI SAMO 48sati, a mi budale naivni i mislimo da je neko normaln tu ali rijetko kad se nadje....

Znaci ZEMO imas snimak gdje su se dogovorili da ce mu ovaj vratiti pare za 2 dana zemo u medjuvremenu dobio ban 7 dana kad bi vas bar malo zanimalo sta i kako igraci pate na serveru shvatili bi da je bezveze dobio ti 7 dana ali to nije ni bitno.

A ovaj momak zna za to pravilo 48 sati i smijo mu se na diskord oko toga i sad kad radimo rp sa njim kacim kacim kacim kacim kacim aaaaaaaaa kmeeeeeeeeee

Daki Sonora

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID 88823 ce biti kaznjen za G.P 6.15(Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate)
ID 82101 ce biti kaznjen za G.P 6.2(Zabranjeno je napuštanje situacije RP odbijanjem nastavka situacije RP, neprihvaćanjem / odbijanjem prve pomoći, napuštanjem igre, AFK -om ili ulaskom u unutrašnjost itd.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom