Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
69543
Players nickname
Don Leskur
Suspect ID
56828
Date of violation
Jun 28, 2026
Time of violation
21:43
Proofs
https://youtu.be/QAxNQ7lKgpE

Ofye Woo

🇦🇱
Player
Pozdrav, prvo pov nije od pocetka situacije, drugo nez kako u tvojim ocima ne nosim pancir i balaklavu ali administracija ce ovo da resi kako oni misle
Da uhapsio si ga i otišao to ti je baš po pravilima. I dobro ti stoji ta pozadina, jesi li to ti?

Last edited:

marko miloradev

Player
Player
Pozdrav, prvo pov nije od pocetka situacije, drugo nez kako u tvojim ocima ne nosim pancir i balaklavu ali administracija ce ovo da resi kako oni misle
ako admin bude htio duzi pov mogu dostaviti pov gde 3 minute prije stojim afk al ae i sigurno nisi nosio nista i hapsio si me bez razloga i samo otiso

Alek Shayk

👑
Leader
EVO GA POV OD POCETKA
Pozdrav mozda sam ja imao bas dobar ic razlog posto dajem primer ti si negde pobegao i ja sam te nasao na pijaci ic putem ovo je ne validan pov i ovo se treba odbiti, Hvala! ( Sad bi neko rekao da je MG, ali MG nije mozda je nosio sve isto pov treba minimalno biti 10 minuta!)
Naravno Administracija moze proveriti da li je lice bilo uhapseno da ja dokazem pov ali lice nije bilo uhapseno i od strane Dule Lipova je poslano u jail za CL, takodje on bi i mene jailo za ovu situaciju hvala!

marko miloradev

Player
Player
Pozdrav mozda sam ja imao bas dobar ic razlog posto dajem primer ti si negde pobegao i ja sam te nasao na pijaci ic putem ovo je ne validan pov i ovo se treba odbiti, Hvala! ( Sad bi neko rekao da je MG, ali MG nije mozda je nosio sve isto pov treba minimalno biti 10 minuta!)
Naravno Administracija moze proveriti da li je lice bilo uhapseno da ja dokazem pov ali lice nije bilo uhapseno i od strane Dule Lipova je poslano u jail za CL
ahahahahahahahhaah MOŽDA

marko miloradev

Player
Player
Naravno Administracija moze proveriti da li je lice bilo uhapseno da ja dokazem pov ali lice nije bilo uhapseno i od strane Dule Lipova je poslano u jail za CL, takodje on bi i mene jailo za ovu situaciju hvala!
danas sam poslan za cl zato sto si me hapsio na pijaci 2 puta prvi put nisi uspio i drugi put si me vodio do zatvora oba dva puta bez razloga i ovo je bilo jucer i mogu pogledati logove da sam trazio drugu osobu da me odveze i bio sam odvezan

Ofye Woo

🇦🇱
Player
Ja ne znam kako si ti bio u adminima ako se praviš pametan na forumu i govoriš možda i izmišljaš stvari kako nebi dobio demorgan koji zaslužuješ. Pronađi mi gdje piše da pov mora imati minimalno 10 minuta.

Alek Shayk

👑
Leader
Ja ne znam kako si ti bio u adminima ako se praviš pametan na forumu i govoriš možda i izmišljaš stvari kako nebi dobio demorgan koji zaslužuješ. Pronađi mi gdje piše da pov mora imati minimalno 10 minuta.
Admin ce pregledati zalbu, ti se ne sekiraj :D

Mare Stojiljkovic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da prihvatim zalbu!
ID: 56828 ce biti kaznjen za FailRP
Razlog: Stavlja lisice bez IC razloga.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom