Igrac me na pijaci hapsi bez razloga i odlazi. Molim SANKCIJE!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pozdrav, prvo pov nije od pocetka situacije, drugo nez kako u tvojim ocima ne nosim pancir i balaklavu ali administracija ce ovo da resi kako oni misleIgrac me na pijaci hapsi bez razloga i odlazi. Molim SANKCIJE!
Da uhapsio si ga i otišao to ti je baš po pravilima. I dobro ti stoji ta pozadina, jesi li to ti?Pozdrav, prvo pov nije od pocetka situacije, drugo nez kako u tvojim ocima ne nosim pancir i balaklavu ali administracija ce ovo da resi kako oni misle
ako admin bude htio duzi pov mogu dostaviti pov gde 3 minute prije stojim afk al ae i sigurno nisi nosio nista i hapsio si me bez razloga i samo otisoPozdrav, prvo pov nije od pocetka situacije, drugo nez kako u tvojim ocima ne nosim pancir i balaklavu ali administracija ce ovo da resi kako oni misle
Pozdrav mozda sam ja imao bas dobar ic razlog posto dajem primer ti si negde pobegao i ja sam te nasao na pijaci ic putem ovo je ne validan pov i ovo se treba odbiti, Hvala! ( Sad bi neko rekao da je MG, ali MG nije mozda je nosio sve isto pov treba minimalno biti 10 minuta!)EVO GA POV OD POCETKA
ahahahahahahahhaah MOŽDAPozdrav mozda sam ja imao bas dobar ic razlog posto dajem primer ti si negde pobegao i ja sam te nasao na pijaci ic putem ovo je ne validan pov i ovo se treba odbiti, Hvala! ( Sad bi neko rekao da je MG, ali MG nije mozda je nosio sve isto pov treba minimalno biti 10 minuta!)
Naravno Administracija moze proveriti da li je lice bilo uhapseno da ja dokazem pov ali lice nije bilo uhapseno i od strane Dule Lipova je poslano u jail za CL
danas sam poslan za cl zato sto si me hapsio na pijaci 2 puta prvi put nisi uspio i drugi put si me vodio do zatvora oba dva puta bez razloga i ovo je bilo jucer i mogu pogledati logove da sam trazio drugu osobu da me odveze i bio sam odvezanPozdrav mozda sam ja imao bas dobar ic razlog posto dajem primer ti si negde pobegao i ja sam te nasao na pijaci ic putem ovo je ne validan pov i ovo se treba odbiti, Hvala! ( Sad bi neko rekao da je MG, ali MG nije mozda je nosio sve isto pov treba minimalno biti 10 minuta!)
Naravno Administracija moze proveriti da li je lice bilo uhapseno da ja dokazem pov ali lice nije bilo uhapseno i od strane Dule Lipova je poslano u jail za CL, takodje on bi i mene jailo za ovu situaciju hvala!
Ja ne znam kako si ti bio u adminima ako se praviš pametan na forumu i govoriš možda i izmišljaš stvari kako nebi dobio demorgan koji zaslužuješ. Pronađi mi gdje piše da pov mora imati minimalno 10 minuta.Pozdrav mozda sam ja imao bas dobar ic razlog posto dajem primer ti si negde pobegao i ja sam te nasao na pijaci ic putem ovo je ne validan pov i ovo se treba odbiti, Hvala! ( Sad bi neko rekao da je MG, ali MG nije mozda je nosio sve isto pov treba minimalno biti 10 minuta!)
Naravno Administracija moze proveriti da li je lice bilo uhapseno da ja dokazem pov ali lice nije bilo uhapseno i od strane Dule Lipova je poslano u jail za CL, takodje on bi i mene jailo za ovu situaciju hvala!
Admin ce pregledati zalbu, ti se ne sekirajJa ne znam kako si ti bio u adminima ako se praviš pametan na forumu i govoriš možda i izmišljaš stvari kako nebi dobio demorgan koji zaslužuješ. Pronađi mi gdje piše da pov mora imati minimalno 10 minuta.