Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Luka Pluxury

Player
Player

Informacije​

1. Vaše ime IRL: Luka
  2. Vaše godine: 19
  3. Vremenska zona: GMT +1
  4. Prosjek online po danu: 8h - 10h
  5. Vaš Discord: luka002
  6. Vaše ingame ime: Luka Pluxury
  7. Vaš ID: 14802

Dodatne informacije​

Lider za: LSPD (Los Santos Police Department)

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Veliko iskustvo i poznavanje rada državnih struktura: Prošao sam kroz sve činove u državnim organizacijama (LSPD, SAHP, FIB, EMS) i odlično poznajem sve kodove, procedure, zakone i pravila servera. Razumem unutrašnju dinamiku LSPD-a i tačno znam šta je potrebno da bi stanica funkcionisala besprekorno, od patrola do specijalnih jedinica.

Želja za građenjem jake i stabilne organizacije: LSPD ne sme biti organizacija u kojoj vladaju toksičnost ili favorizovanje. Moj cilj je stvoriti profesionalnu, ali prijateljsku atmosferu gde će svaki član biti cenjen na osnovu svog truda i rada. Želim uspostaviti jasan sistem nagrađivanja i napredovanja koji će motivisati ljude da ostanu dugoročno u organizaciji.

Unapređenje saradnje sa ostalim državnim organizacijama: Smatram da LSPD mora imati ključnu ulogu u održavanju reda, ali ne samostalno. Želim blisko sarađivati sa FIB-om, Vladom i SAHP-om na zajedničkim akcijama, racijama i obezbeđivanju grada, čime bismo podigli nivo RP-a na celom serveru i uspešno suzbili kriminal. Takođe želim da vratim stari ugled i reputaciju LSPD-a i da iskoristim sve kapacitete koje ova organizacija pruža.

Sposobnost kriznog menadžmenta i liderstva: Kroz dosadašnji rad na serveru naučio sam kako da ostanem smiren pod pritiskom i kako da efikasno vodim ljude u kriznim situacijama (poput talačkih ili velikih pljački). Želim da preuzmem odgovornost i budem lider koji ne naređuje iz kancelarije, već je uvek na terenu sa svojim ljudima, pružajući im primer kako se ponaša pravi profesionalac.

Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Rigorozna obuka i "Cadet Akademija":
Svaki novi član mora proći detaljnu obuku pre nego što dobije dozvolu da patrolira gradom. To uključuje poznavanje /me i /do komandi, pravila servera, kao i ponašanje prema civilima i osumnjičenima. Limitirao bih broj HC kadra u LSPD jer mislim da ih danas ima previše u svakoj postojećoj organizaciji.

Fokus na pasivni RolePlay i pregovore: Umesto da se svaka situacija rešava isključivo oružjem ("pucanjem"), insistiraću na tome da moji ljudi kroz razgovor i pregovore rešavaju talačke situacije, pljačke i svaku drugu situaciju u kojoj se nađu. LSPD mora pokazati profesionalizam i autoritet.

Uvođenje specijalizovanih divizija: Podelio bih organizaciju na jasne sektore (npr. Traffic Division za saobraćaj i rad sa građanima, S.W.A.T. za visokorizične situacije i Internal Affairs za kontrolu rada samih policajaca). Ovo bi dalo dubinu RP-u i omogućilo igračima da se bave onim što ih najviše zanima, smanjujući šansu da im organizacija postane dosadna i povećavajući kontrolu nad zaposlenima.

Unapređenje interakcije sa građanima i "Community Policing": LSPD ne bi trebalo da se viđa samo na akcijama i pljačkama. Insistirao bih na redovnim pešačkim patrolama po gradu, razgovoru sa građanima i organizovanju "Dana otvorenih vrata" u stanici. Na ovaj način podižemo nivo RP-a na viši, realističniji nivo i pružamo šansu i igračima koji nisu deo organizacija da osete kvalitetan RolePlay.

Rankovi:

• 30 – Nacelnik
  • 29 – Zamenik Načelnika
  • 28 – Assistent načelnika
  • 27 – Komandant stanice
  • 26 – Supervizor
  • 25 – Glavni inspektor
  • 24 – Komandant S.E.U.
  • 23 – Vodja patrole
  • 22 – D.B. Operativac
  • 21 – Zamenik Glavnog inspektora
  • 20 – Zamenik komandanta S.E.U. -a
  • 19 – Stariji inspektor
  • 18 – Stariji S.E.U.
  • 17 – inspektor
  • 16 – S.E.U.
  • 15 – Mladji inspektor
  • 14 – Mladji S.E.U.
  • 13 – Vodja Patrole
  • 12 – Stariji Patrolni oficir
  • 11 – Patrolni oficir III
  • 10 – Patrolni oficir II
  • 9 – Patrolni oficir I
  • 8 – Kadet V
  • 7 – Kadet IV
  • 6 – Kadet III
  • 5 – Kadet II
  • 4 – Kadet I
  • 3 – oficir na obuci
  • 2 – suspend 24h
  • 1 – suspend 48h

Kodovi:

10-1
- Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.

10-2 - Negativno.

10-3 - Prekid razgovora na centrali.

10-4 - Potvrda / Primljeno.

10-5 - Ponovite poslednji prenos.

10-6 - Zanemarite poslednji prenos.

10-7 - Pauza.

10-8 - Povratak sa pauze.

10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!

10-10 - Pucnjava u toku.

10-11 - Pljačka u toku.

10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!

10-20 - Trenutna lokacija?

10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?

10-33 - Hitno potrebna podrska!

10-35 - Ranjen gradjanin

10-99 - Situacija je završena!

10-95 - Prevoz lica do zatvora

10-55 - Zaustavljeno vozilo

10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom

10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom

Kod A - Pad igre

Kod B - F8 i U

Status 1 - Dolazak na smenu

Status 2 - Odlazak sa smene

Status