Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za LSPD | Luka Pluxury 14802

Luka Pluxury

Player
Player

Informacije​

1. Vaše ime IRL: Luka
  2. Vaše godine: 19
  3. Vremenska zona: GMT +1
  4. Prosjek online po danu: 8h - 10h
  5. Vaš Discord: luka002
  6. Vaše ingame ime: Luka Pluxury
  7. Vaš ID: 14802

Dodatne informacije​

Lider za: LSPD (Los Santos Police Department)

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Veliko iskustvo i poznavanje rada državnih struktura: Prošao sam kroz sve činove u državnim organizacijama (LSPD, SAHP, FIB, EMS) i odlično poznajem sve kodove, procedure, zakone i pravila servera. Razumem unutrašnju dinamiku LSPD-a i tačno znam šta je potrebno da bi stanica funkcionisala besprekorno, od patrola do specijalnih jedinica.

Želja za građenjem jake i stabilne organizacije: LSPD ne sme biti organizacija u kojoj vladaju toksičnost ili favorizovanje. Moj cilj je stvoriti profesionalnu, ali prijateljsku atmosferu gde će svaki član biti cenjen na osnovu svog truda i rada. Želim uspostaviti jasan sistem nagrađivanja i napredovanja koji će motivisati ljude da ostanu dugoročno u organizaciji.

Unapređenje saradnje sa ostalim državnim organizacijama: Smatram da LSPD mora imati ključnu ulogu u održavanju reda, ali ne samostalno. Želim blisko sarađivati sa FIB-om, Vladom i SAHP-om na zajedničkim akcijama, racijama i obezbeđivanju grada, čime bismo podigli nivo RP-a na celom serveru i uspešno suzbili kriminal. Takođe želim da vratim stari ugled i reputaciju LSPD-a i da iskoristim sve kapacitete koje ova organizacija pruža.

Sposobnost kriznog menadžmenta i liderstva: Kroz dosadašnji rad na serveru naučio sam kako da ostanem smiren pod pritiskom i kako da efikasno vodim ljude u kriznim situacijama (poput talačkih ili velikih pljački). Želim da preuzmem odgovornost i budem lider koji ne naređuje iz kancelarije, već je uvek na terenu sa svojim ljudima, pružajući im primer kako se ponaša pravi profesionalac.

Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Rigorozna obuka i "Cadet Akademija":
Svaki novi član mora proći detaljnu obuku pre nego što dobije dozvolu da patrolira gradom. To uključuje poznavanje /me i /do komandi, pravila servera, kao i ponašanje prema civilima i osumnjičenima. Limitirao bih broj HC kadra u LSPD jer mislim da ih danas ima previše u svakoj postojećoj organizaciji.

Fokus na pasivni RolePlay i pregovore: Umesto da se svaka situacija rešava isključivo oružjem ("pucanjem"), insistiraću na tome da moji ljudi kroz razgovor i pregovore rešavaju talačke situacije, pljačke i svaku drugu situaciju u kojoj se nađu. LSPD mora pokazati profesionalizam i autoritet.

Uvođenje specijalizovanih divizija: Podelio bih organizaciju na jasne sektore (npr. Traffic Division za saobraćaj i rad sa građanima, S.W.A.T. za visokorizične situacije i Internal Affairs za kontrolu rada samih policajaca). Ovo bi dalo dubinu RP-u i omogućilo igračima da se bave onim što ih najviše zanima, smanjujući šansu da im organizacija postane dosadna i povećavajući kontrolu nad zaposlenima.

Unapređenje interakcije sa građanima i "Community Policing": LSPD ne bi trebalo da se viđa samo na akcijama i pljačkama. Insistirao bih na redovnim pešačkim patrolama po gradu, razgovoru sa građanima i organizovanju "Dana otvorenih vrata" u stanici. Na ovaj način podižemo nivo RP-a na viši, realističniji nivo i pružamo šansu i igračima koji nisu deo organizacija da osete kvalitetan RolePlay.

Rankovi:

• 30 – Nacelnik
  • 29 – Zamenik Načelnika
  • 28 – Assistent načelnika
  • 27 – Komandant stanice
  • 26 – Supervizor
  • 25 – Glavni inspektor
  • 24 – Komandant S.E.U.
  • 23 – Vodja patrole
  • 22 – D.B. Operativac
  • 21 – Zamenik Glavnog inspektora
  • 20 – Zamenik komandanta S.E.U. -a
  • 19 – Stariji inspektor
  • 18 – Stariji S.E.U.
  • 17 – inspektor
  • 16 – S.E.U.
  • 15 – Mladji inspektor
  • 14 – Mladji S.E.U.
  • 13 – Vodja Patrole
  • 12 – Stariji Patrolni oficir
  • 11 – Patrolni oficir III
  • 10 – Patrolni oficir II
  • 9 – Patrolni oficir I
  • 8 – Kadet V
  • 7 – Kadet IV
  • 6 – Kadet III
  • 5 – Kadet II
  • 4 – Kadet I
  • 3 – oficir na obuci
  • 2 – suspend 24h
  • 1 – suspend 48h

Kodovi:

10-1
- Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.

10-2 - Negativno.

10-3 - Prekid razgovora na centrali.

10-4 - Potvrda / Primljeno.

10-5 - Ponovite poslednji prenos.

10-6 - Zanemarite poslednji prenos.

10-7 - Pauza.

10-8 - Povratak sa pauze.

10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!

10-10 - Pucnjava u toku.

10-11 - Pljačka u toku.

10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!

10-20 - Trenutna lokacija?

10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?

10-33 - Hitno potrebna podrska!

10-35 - Ranjen gradjanin

10-99 - Situacija je završena!

10-95 - Prevoz lica do zatvora

10-55 - Zaustavljeno vozilo

10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom

10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom

Kod A - Pad igre

Kod B - F8 i U

Status 1 - Dolazak na smenu

Status 2 - Odlazak sa smene

Top Bottom