Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35758
Players nickname
Zeljko Romanoc
Administrators nickname
Ninoslav Spikojevskii
Date
Jul 3, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1377086/page-2

Zeljko Secondigliano

Player
Player
smatram da je pogresna odluka od ninoslava spikojevskii kaznio me je za cr nisam ga namjerno udario kolima u tom momentu nisam gledao kuda vozim i okrenuo sam se na ektranu i nisam vidio odma vozila kao sto se vidi kad sam se priblisio malo skrenuo sam tesno da ne udarim kola i 11009 id je naletio na mene zakocio sam vratio sam se nazad da mu se izvinim ali kao na snimku poceli da me vrijedja onaj njegov drugar a 11009 nista nisam cuo sta je rekao kao sto se vidi na mojoj zalbi volio bi da mi se skine ova kazna hvala

Zeljko Secondigliano

Player
Player
smatram da je pogresna odluka od ninoslava spikojevskii kaznio me je za cr nisam ga namjerno udario kolima u tom momentu nisam gledao kuda vozim i okrenuo sam se na ektranu i nisam vidio odma vozila kao sto se vidi kad sam se priblisio malo skrenuo sam tesno da ne udarim kola i 11009 id je naletio na mene zakocio sam vratio sam se nazad da mu se izvinim ali kao na snimku poceli da me vrijedja onaj njegov drugar a 11009 nista nisam cuo sta je rekao kao sto se vidi na mojoj zalbi volio bi da mi se skine ova kazna hvala
Da sam ga namjerno udario nebi zakocio i stao nego bi samo nastavio pravo ali kako god nepravedno sam kasnjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom