Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
35758
Players nickname
zeljko secondigliano
Suspect ID
id: 11009 69543
Date of violation
Jul 2, 2026
Time of violation
15:59
Proofs
https://youtu.be/WfS-_VcK6qo

Ofye Woo

🇦🇱
Player
Jesi ti pogledao moj video jel se culo da brojis ne ja cr ni vdm nisam uradio naletio si na mene stao sam da ti se izvinim sto sam te slucajno uradio ali kad se pravi te mangupi evo izvolte pa se pravi te jos mangupi 😁😁
Buraz vidio si da su auta posred ceste i ti si išao pravo u njih bez da si htio imalo zakočit, a ovo da si stao da mi se ispričaš je samo laž jer si me gurnuo sa mosta te otišao kod mojih kolega da bi ih trollovao dok netko ne prekrši neko pravilo i još se vidi da si zvao admina dok si im se približio. Poslao sam ti video dokaz na početku žalbe da ti je brojano da "odjebeš" jer je tu pljačka, ja ne znam dali si ti mene stišao na najmanje ili mjutirao u igrici, čak se vidi da pričam iznad moje glave te se na mom povu jasno čuje zašto ti se broji i što da uradiš. I mislim da nema poante da stavljaš ove gifove ispod svog teksta previše su cringe.

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Buraz vidio si da su auta posred ceste i ti si išao pravo u njih bez da si htio imalo zakočit, a ovo da si stao da mi se ispričaš je samo laž jer si me gurnuo sa mosta te otišao kod mojih kolega da bi ih trollovao dok netko ne prekrši neko pravilo i još se vidi da si zvao admina dok si im se približio. Poslao sam ti video dokaz na početku žalbe da ti je brojano da "odjebeš" jer je tu pljačka, ja ne znam dali si ti mene stišao na najmanje ili mjutirao u igrici, čak se vidi da pričam iznad moje glave te se na mom povu jasno čuje zašto ti se broji i što da uradiš.
Problem je sto nisam vidio samo sam vidio tebe da si naletio na mene i ja te slucajno udario

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Buraz vidio si da su auta posred ceste i ti si išao pravo u njih bez da si htio imalo zakočit, a ovo da si stao da mi se ispričaš je samo laž jer si me gurnuo sa mosta te otišao kod mojih kolega da bi ih trollovao dok netko ne prekrši neko pravilo i još se vidi da si zvao admina dok si im se približio. Poslao sam ti video dokaz na početku žalbe da ti je brojano da "odjebeš" jer je tu pljačka, ja ne znam dali si ti mene stišao na najmanje ili mjutirao u igrici, čak se vidi da pričam iznad moje glave te se na mom povu jasno čuje zašto ti se broji i što da uradiš. I mislim da nema poante da stavljaš ove gifove ispod svog teksta previše su cringe.
Ja sam stio da ti se izvinim ali kad se pravi te mangupi i pametni da me vrijedja onaj tvoj nisam stio i okacio sam i to je to neka administracija odluci sve

Ninoslav Spikojevskii

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza,odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.

ID 11009 ce biti kaznjen za G.P 6.15

( Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. )

ID 35758 ce biti kaznjen za CR

( Namerno ste se zabili u automobile na putu )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom