Bio je dogovor da kupuje kuću od mene, ali pošto nije imao para, da zamijenimo kuće, moju kuću sa brojem 1384, sa "njegovom" kućom brojem 66., ja sam ispoštovao dog, a kada je došao red na njega, onda me blokirao na discordu i više nema odgovora od njega, mene je izbacila igra kada smo trebali napraviti razmjenu, a on je trebao platiti "kao" kaznu
Rekao sam mu poslije da mi nek vrati prime platinume, a kuća mu neka ostane, nije htio odgovarati, zbog toga ga i prijavljujem
Posije je htio prevariti ljude na pijaci preko razmjene za prime platinume, koje je dobio od mene
Čak ga je i neki drugi igrač okačio na ingrand
Molio bih administraciju da postupi prema pravilima, a prema takvom igraču još i strožije
Prevario me za 10+M$
Pričali smo preko discorda
evo još dokaza, moji prime platinumi iz videa na njegovoj tezgi, i od igrača kojega je htio prevariti
streamable.com
streamable.com
Rekao sam mu poslije da mi nek vrati prime platinume, a kuća mu neka ostane, nije htio odgovarati, zbog toga ga i prijavljujem
Posije je htio prevariti ljude na pijaci preko razmjene za prime platinume, koje je dobio od mene
Čak ga je i neki drugi igrač okačio na ingrand
Molio bih administraciju da postupi prema pravilima, a prema takvom igraču još i strožije
Prevario me za 10+M$
Pričali smo preko discorda
evo još dokaza, moji prime platinumi iz videa na njegovoj tezgi, i od igrača kojega je htio prevariti
Watch Grand Theft Auto V Screenshot 2026.07.05 - 23.47.22.15 | Streamable
Watch "Grand Theft Auto V Screenshot 2026.07.05 - 23.47.22.15" on Streamable.
Watch Grand Theft Auto V Screenshot 2026.07.06 - 00.25.23.39 | Streamable
Watch "Grand Theft Auto V Screenshot 2026.07.06 - 00.25.23.39" on Streamable.