Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
87664
Players nickname
Markoo Cerovecki
Suspect ID
91705
Date of violation
Jul 6, 2026
Time of violation
00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=YINg_cGokvg

Marko2305

Player
Player
Bio je dogovor da kupuje kuću od mene, ali pošto nije imao para, da zamijenimo kuće, moju kuću sa brojem 1384, sa "njegovom" kućom brojem 66., ja sam ispoštovao dog, a kada je došao red na njega, onda me blokirao na discordu i više nema odgovora od njega, mene je izbacila igra kada smo trebali napraviti razmjenu, a on je trebao platiti "kao" kaznu
Rekao sam mu poslije da mi nek vrati prime platinume, a kuća mu neka ostane, nije htio odgovarati, zbog toga ga i prijavljujem
Posije je htio prevariti ljude na pijaci preko razmjene za prime platinume, koje je dobio od mene
Čak ga je i neki drugi igrač okačio na ingrand
Molio bih administraciju da postupi prema pravilima, a prema takvom igraču još i strožije
Prevario me za 10+M$
Pričali smo preko discorda

evo još dokaza, moji prime platinumi iz videa na njegovoj tezgi, i od igrača kojega je htio prevariti

Geri Leon

Player
Player
Bio je dogovor da kupuje kuću od mene, ali pošto nije imao para, da zamijenimo kuće, moju kuću sa brojem 1384, sa "njegovom" kućom brojem 66., ja sam ispoštovao dog, a kada je došao red na njega, onda me blokirao na discordu i više nema odgovora od njega, mene je izbacila igra kada smo trebali napraviti razmjenu, a on je trebao platiti "kao" kaznu
Rekao sam mu poslije da mi nek vrati prime platinume, a kuća mu neka ostane, nije htio odgovarati, zbog toga ga i prijavljujem
Posije je htio prevariti ljude na pijaci preko razmjene za prime platinume, koje je dobio od mene
Čak ga je i neki drugi igrač okačio na ingrand
Molio bih administraciju da postupi prema pravilima, a prema takvom igraču još i strožije
Prevario me za 10+M$
Pričali smo preko discorda

evo još dokaza, moji prime platinumi iz videa na njegovoj tezgi, i od igrača kojega je htio prevariti
Napisi scam u naslovu Scam / 91705

Ackee

Player
Player
e nek te scammao kad si glup, 91k id i ocekujes da te nece skamati

Daki Sonora

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Molim vas ispravite naslov zalbe. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE
Imate rok 13 sati

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno
ID 91705 ce biti kaznjen zA Generalno pravilo 1.7
ID 87664 ce biti kaznjen zA Generalno pravilo 1.7
Zabranjen je prijenos imovine na dar (uključujući neonske cipele), čiji ukupni iznos prelazi 5.000.000 $

Sto se tice GP 1.3 nedovoljno dokaza!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom