Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Los Santos Vagos | Dufi Whitee

Rejected
Status
Not open for further replies.

dufi

Player
Player

Prijava za Lidera Los Santos Vagos​

1. Vaše ime IRL
Dušan

2. Vaše godine
15

3. Vremenska zona
GMT +1

4. Prosjek online po danu
8+ sati

5. Vaš Discord
duki1234

6. Vaše ingame ime
Dufi Whitee

7. Vaš ID
90617

Dodatne informacije​

1. Lider za:

Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Aktivnost i razvoj organizacije
Želim da budem lider Los Santos Vagos organizacije jer smatram da mogu da doprinesem njenoj aktivnosti i razvoju. Moj cilj je da napravim organizaciju u kojoj će članovi imati dobru komunikaciju, biti aktivni i uživati u kvalitetnom RolePlay-u.

2.2 Organizacija i rad sa članovima
Smatram da dobar lider treba da zna da vodi ljude, rešava probleme i održava dobru atmosferu u organizaciji. Trudio bih se da svaki član zna svoje obaveze, da se poštuju pravila i da svi imaju priliku da napreduju.

2.3 Kvalitetan RolePlay
Moj cilj nije samo da organizacija bude brojna, već da bude prepoznatljiva po kvalitetnom RP-u. Želim da uvedem više organizovanih aktivnosti, bolju komunikaciju između članova i više zanimljivih situacija koje će doprineti celom serveru.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Po mom mišljenju, RolePlay u organizaciji može da se poboljša kroz bolju komunikaciju, redovne sastanke i obuku novih članova. Smatram da svaki član treba da zna svoju ulogu i da se više pažnje posveti stvaranju zanimljivih RP situacija sa drugim organizacijama.

Takođe bih motivisao članove da budu aktivni i da ne gledaju samo na napredovanje u rankovima, već i na stvaranje dobre priče i atmosfere unutar organizacije.

Predlog hijerarhije rankova:​

Rank 1 - Prospect
Rank 2 - Young Blood
Rank 3 - Gang Member
Rank 4 - Soldier
Rank 5 - Hustler
Rank 6 - Enforcer
Rank 7 - OG
Rank 8 - Shot Caller
Rank 9 - Capitan
Rank 10 - Lieutenant
Rank 11 - Comandante
Rank 12 - Underboss
Rank 13 - Boss

Hvala na čitanju moje prijave i nadam se prilici za intervju.

Dufi Whitee

Daki Sonora

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Los Santos Vagos koji će se održati u Cetvrtak 23.07.2026. sa početkom u 18:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom