Prijava za Lidera Los Santos Vagos
1. Vaše ime IRLDušan
2. Vaše godine
15
3. Vremenska zona
GMT +1
4. Prosjek online po danu
8+ sati
5. Vaš Discord
duki1234
6. Vaše ingame ime
Dufi Whitee
7. Vaš ID
90617
Dodatne informacije
1. Lider za:
Los Santos Vagos2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Aktivnost i razvoj organizacijeŽelim da budem lider Los Santos Vagos organizacije jer smatram da mogu da doprinesem njenoj aktivnosti i razvoju. Moj cilj je da napravim organizaciju u kojoj će članovi imati dobru komunikaciju, biti aktivni i uživati u kvalitetnom RolePlay-u.
2.2 Organizacija i rad sa članovima
Smatram da dobar lider treba da zna da vodi ljude, rešava probleme i održava dobru atmosferu u organizaciji. Trudio bih se da svaki član zna svoje obaveze, da se poštuju pravila i da svi imaju priliku da napreduju.
2.3 Kvalitetan RolePlay
Moj cilj nije samo da organizacija bude brojna, već da bude prepoznatljiva po kvalitetnom RP-u. Želim da uvedem više organizovanih aktivnosti, bolju komunikaciju između članova i više zanimljivih situacija koje će doprineti celom serveru.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Po mom mišljenju, RolePlay u organizaciji može da se poboljša kroz bolju komunikaciju, redovne sastanke i obuku novih članova. Smatram da svaki član treba da zna svoju ulogu i da se više pažnje posveti stvaranju zanimljivih RP situacija sa drugim organizacijama.Takođe bih motivisao članove da budu aktivni i da ne gledaju samo na napredovanje u rankovima, već i na stvaranje dobre priče i atmosfere unutar organizacije.
Predlog hijerarhije rankova:
Rank 1 - ProspectRank 2 - Young Blood
Rank 3 - Gang Member
Rank 4 - Soldier
Rank 5 - Hustler
Rank 6 - Enforcer
Rank 7 - OG
Rank 8 - Shot Caller
Rank 9 - Capitan
Rank 10 - Lieutenant
Rank 11 - Comandante
Rank 12 - Underboss
Rank 13 - Boss
Hvala na čitanju moje prijave i nadam se prilici za intervju.
Dufi Whitee