Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

toxi

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Faris
2. Vaše godine: 15 uskoro 16
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 10 do 12 sati
5. Vaš Discord: far100
6. Vaše ingame ime: Faris Cetka
7. Vaš ID: 51633

Dodatne informacije

1. Lider za: EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije: Zelim da budem lider EMS-a jer sam iskusan igrac i radio sam mnogo puta u ems-a. Nekoliko puta hc i volio bi malo bolje da se organizacija drzi. U mom iskustvu sam video mnogo ne ozbiljnog rada i korupcije. Volim organizaciju i uvek sam zelio biti Lider neke organizacije. Iskusan sam u ems i znam sve radit. Rankovi bi se zasluzivali a ko da preko veze dobice upozorenje nekoliko puta ako se desi bice kaznjen i aktivni dobijace vece bonuse a ostali svi ce dobijat iste bonuse!
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji: Vec sam naveo u proslem tekstu al cu ponovit: Kaznit korupciju strogo! Ne postovanje HC-a. Nema veze nema nista rankovi se zasluzuju sve ce bit regulisovanje.Ja cu organizovat i zamenici koje izaberem koji ce postovat mene i ostale!Zelim da EMS bude postena organizacija i to bi radio jer dok sam ja bio u EMS-u ljudi bas zbog toga nisu hteli uc.zbog ne postovanja i ego-a odredjenih ljudi. imam iskustva u svakoj oragnizaciji ems fib gov lspd itd..

toxi

Player
Player
Volio bih dodati jos da regrutacije ce biti ozbiljnije i obuka nece biti vise gde se presvlacis i to dodacu role posebno za obuku ko ce vodit da se ljudi sve obuce kako i sta hc-ovima ce se isto radit obuka

Status
Not open for further replies.
Top Bottom