Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za EMS | Faris Cetka

toxi

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Faris
2. Vaše godine: 15 uskoro 16
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 10 do 12 sati
5. Vaš Discord: far100
6. Vaše ingame ime: Faris Cetka
7. Vaš ID: 51633

Dodatne informacije

1. Lider za: EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije: Zelim da budem lider EMS-a jer sam iskusan igrac i radio sam mnogo puta u ems-a. Nekoliko puta hc i volio bi malo bolje da se organizacija drzi. U mom iskustvu sam video mnogo ne ozbiljnog rada i korupcije. Volim organizaciju i uvek sam zelio biti Lider neke organizacije. Iskusan sam u ems i znam sve radit. Rankovi bi se zasluzivali a ko da preko veze dobice upozorenje nekoliko puta ako se desi bice kaznjen i aktivni dobijace vece bonuse a ostali svi ce dobijat iste bonuse!
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji: Vec sam naveo u proslem tekstu al cu ponovit: Kaznit korupciju strogo! Ne postovanje HC-a. Nema veze nema nista rankovi se zasluzuju sve ce bit regulisovanje.Ja cu organizovat i zamenici koje izaberem koji ce postovat mene i ostale!Zelim da EMS bude postena organizacija i to bi radio jer dok sam ja bio u EMS-u ljudi bas zbog toga nisu hteli uc.zbog ne postovanja i ego-a odredjenih ljudi. imam iskustva u svakoj oragnizaciji ems fib gov lspd itd..

toxi

Player
Player
Volio bih dodati jos da regrutacije ce biti ozbiljnije i obuka nece biti vise gde se presvlacis i to dodacu role posebno za obuku ko ce vodit da se ljudi sve obuce kako i sta hc-ovima ce se isto radit obuka

Top Bottom