Dobar dan postovana administracijo, zeleo bih da se obratim povodom blackliste za lidera koju sam nedavno dobio nakon disbanda mojih Vagosa. Evo sta se iskreno desilo: Uzeo sam organizaciju 29.6.2026 ali sam ubrzo nakon saznao da idem na odmor sa porodicom cetiri dana nakon sto sam uzeo organizaciju 3.7.2026. Uzeo sam odsustvo 8 dana nakon kojih sam kada sam dosao imao 4 warna, jedan se skinuo pa smo ostali na 3. warna, nakon toga moja org dobija 4 warn za nedostavljanje pov-a sa turfa na vreme(imali smo pov, ali smo ga dostavili posle roka jer drug nije imao struju a i mnogo mu se uploadalo). Sa 4 warna nismo smeli ni jedan vise da dobijemo ali ja 9.7.2026 nisam bio kuci i nisam mogao da ispunim 2 sata ingame kao lider a odsustvo nisam mogao uzeti jer su mi rekli nakon sto sam uzeo 8 dana da do kraja mandata ne mogu vise ni jedan jedini dan. Nisam imao sta da radim pa sam morao upaliti da mi Anti-afka jer je to bio jedini nacin da ispunim tih 2 sata taj dan. Sve u svemu nisam imao ni malo srece i uopste nisam zamisljao takav mandat pa zelim da u buducnosti pokusam ponovo sa nadom da ce biti mnogo bolje. Hvala na odvojenom vremenu i nadam se unblacklisti za lidera