Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74795
Players nickname
Ognjen doBronx
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jul 22, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1391927/

OgnjendoBronx

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo, zeleo bih da se obratim povodom blackliste za lidera koju sam nedavno dobio nakon disbanda mojih Vagosa. Evo sta se iskreno desilo: Uzeo sam organizaciju 29.6.2026 ali sam ubrzo nakon saznao da idem na odmor sa porodicom cetiri dana nakon sto sam uzeo organizaciju 3.7.2026. Uzeo sam odsustvo 8 dana nakon kojih sam kada sam dosao imao 4 warna, jedan se skinuo pa smo ostali na 3. warna, nakon toga moja org dobija 4 warn za nedostavljanje pov-a sa turfa na vreme(imali smo pov, ali smo ga dostavili posle roka jer drug nije imao struju a i mnogo mu se uploadalo). Sa 4 warna nismo smeli ni jedan vise da dobijemo ali ja 9.7.2026 nisam bio kuci i nisam mogao da ispunim 2 sata ingame kao lider a odsustvo nisam mogao uzeti jer su mi rekli nakon sto sam uzeo 8 dana da do kraja mandata ne mogu vise ni jedan jedini dan. Nisam imao sta da radim pa sam morao upaliti da mi Anti-afka jer je to bio jedini nacin da ispunim tih 2 sata taj dan. Sve u svemu nisam imao ni malo srece i uopste nisam zamisljao takav mandat pa zelim da u buducnosti pokusam ponovo sa nadom da ce biti mnogo bolje. Hvala na odvojenom vremenu i nadam se unblacklisti za lidera

Status
Not open for further replies.
Top Bottom