Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Hugo DeLuca

Player
Player
1. Vaše ime IRL Elmin
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT +2
4. Prosjek online po danu 4h+ (nekad i više)
5. Vaš Discord elmintabakg1_1
6. Vaše ingame ime Hugo DeLuca
7. Vaš ID 66767

Dodatne informacije

1. Lider za..... - EMS 🚑
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Želim biti Lider EMS-a iz tri glavna razloga:

1. Želim napraviti aktivnu i organizovanu EMS ekipu.
Moj cilj je da EMS uvijek bude dostupan građanima, da se brzo odaziva na pozive i da svaki član zna svoje obaveze. Smatram da dobra organizacija doprinosi kvalitetnijem roleplayu na serveru.

2. Želim pomoći novim i postojećim članovima.
Kao lider želim organizovati obuke, učiti nove članove pravilima EMS roleplaya i pomoći im da napreduju. Vjerujem da dobar lider treba biti primjer svojim članovima i pružiti im podršku.

3. Želim unaprijediti kvalitet roleplaya na serveru.
Trudit ću se da EMS sarađuje sa svim državnim organizacijama, posebno sa policijom, kako bi situacije bile što realnije i zanimljivije za sve igrače. Moj cilj je da EMS bude profesionalna, aktivna i poštovana organizacija.Takođe jako dugo radim u EMS-u Pa bih sve znao,kako trebam uraditi zadatak.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji je da se uvede više aktivnosti i realističnih situacija. Organizovao bih redovne obuke za članove EMS-a kako bi svi poznavali pravila i procedure. Također bih podsticao saradnju sa drugim državnim organizacijama, posebno policijom, kroz zajedničke akcije i intervencije. Na taj način bi roleplay bio kvalitetniji, zanimljiviji i realističniji za sve igrače na serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom