Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za EMS I Hugo DeLuca

Hugo DeLuca

Player
Player
1. Vaše ime IRL Elmin
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT +2
4. Prosjek online po danu 4h+ (nekad i više)
5. Vaš Discord elmintabakg1_1
6. Vaše ingame ime Hugo DeLuca
7. Vaš ID 66767

Dodatne informacije

1. Lider za..... - EMS 🚑
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Želim biti Lider EMS-a iz tri glavna razloga:

1. Želim napraviti aktivnu i organizovanu EMS ekipu.
Moj cilj je da EMS uvijek bude dostupan građanima, da se brzo odaziva na pozive i da svaki član zna svoje obaveze. Smatram da dobra organizacija doprinosi kvalitetnijem roleplayu na serveru.

2. Želim pomoći novim i postojećim članovima.
Kao lider želim organizovati obuke, učiti nove članove pravilima EMS roleplaya i pomoći im da napreduju. Vjerujem da dobar lider treba biti primjer svojim članovima i pružiti im podršku.

3. Želim unaprijediti kvalitet roleplaya na serveru.
Trudit ću se da EMS sarađuje sa svim državnim organizacijama, posebno sa policijom, kako bi situacije bile što realnije i zanimljivije za sve igrače. Moj cilj je da EMS bude profesionalna, aktivna i poštovana organizacija.Takođe jako dugo radim u EMS-u Pa bih sve znao,kako trebam uraditi zadatak.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji je da se uvede više aktivnosti i realističnih situacija. Organizovao bih redovne obuke za članove EMS-a kako bi svi poznavali pravila i procedure. Također bih podsticao saradnju sa drugim državnim organizacijama, posebno policijom, kroz zajedničke akcije i intervencije. Na taj način bi roleplay bio kvalitetniji, zanimljiviji i realističniji za sve igrače na serveru.

Top Bottom