Mališa je sam ušao kod mene u auto i počeo pričaat da je kupio akaunt za 2k dinara. Sve u pov nebi voleo da ja nastradam zbog ovakvih, interakcija nije bilo osim ovog razgovora.
Hvala!
Hvala!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jel te nije sramota kerino jedna bezivotnaMališa je sam ušao kod mene u auto i počeo pričaat da je kupio akaunt za 2k dinara. Sve u pov nebi voleo da ja nastradam zbog ovakvih, interakcija nije bilo osim ovog razgovora.
Hvala!
Au Jugo nisam igrao vec 4 meseca i vidim da si ostao isti smrda kao sto si pre bio…Mališa je sam ušao kod mene u auto i počeo pričaat da je kupio akaunt za 2k dinara. Sve u pov nebi voleo da ja nastradam zbog ovakvih, interakcija nije bilo osim ovog razgovora.
Hvala!
Eh tugo moja, kacis klinca sa 8 godina max, jos editas pov od 2:11-2:12 vidi se kako je isecen sigurno si ti nesto pricao kako si i ti kupio pare za 2000 dinaraMališa je sam ušao kod mene u auto i počeo pričaat da je kupio akaunt za 2k dinara. Sve u pov nebi voleo da ja nastradam zbog ovakvih, interakcija nije bilo osim ovog razgovora.
Hvala!
Kakva si ti jebena klosarcina, zato je i propao server radi majmuna poput tebe a takvih je previse, jer dobri igraci su otisli pozLjudi sta vam je? Hvala na lepim recima. Ja samo nebi zeleo da imam bilo kakvih problema zbog ovakvih ljudi pa sam se morao ograditi licno admin mi je rekao da okacim radi svoje sigurnosti a vi momci gledajte svoja posla. Zamolicu da se svaki off topic kazni!
jebem ti majku staru igrica nijeza tb dedA propali sve ti jebemLjudi sta vam je? Hvala na lepim recima. Ja samo nebi zeleo da imam bilo kakvih problema zbog ovakvih ljudi pa sam se morao ograditi licno admin mi je rekao da okacim radi svoje sigurnosti a vi momci gledajte svoja posla. Zamolicu da se svaki off topic kazni!
Debilu sta seres o mojim roditeljima,moji su me lepo vaspitali za razliku od tebe ti imas 30 god a mozak 10-o godisnjaka.Jadni su vam roditelji kad su vas ovako vaspitavali. Toliko od mene!
decko ceo server zna da si kupovo pare od azumija mentolu smrdljivi pitaj boga koje si pare dao da ne bi dobio ban na taj tvoj usrani acc koji ne vredi 30 evra mentolu jedan bezivotniJadni su vam roditelji kad su vas ovako vaspitavali internet mafija. Toliko od mene!
Deda Ime i Prezime ti je Jugoslavija ne znam o kojoj Jugoslaviji pricas kad nisi ziveo odlazak Tita,naravno u igrici te niko nevoli jer si govno najvece,a to za kako se krijem bolje mi je da se krijem nego da imam onu glavudzu na discordu koja zauzima 2 terabajta hard diska,nemoj sad da posaljem klip kako pevas to bolje da bude skriveno.Moje Ime i Prezime stoji tu đe jeste dok vaša imena su različita po serveru i na forumu,imate po 5 akaunta ...Pa se krijete iza tih vaših poganih maski,dok u igrici nesmete progovorit da bi vas neko nebi prepoznao,jedino što možete je ovo biti ljubomorni i pisati što vam je volja! Nema većih smradova klinaca koji nos obrisati ne umete a preko tastature pišete svašta i prozivate,to jedino i možete slabići nos neznate obrisati klinci napaćeni! Jedan veliki CMOK za sve vas koj lajete a pojma nemate!
Boli istina, de ne tripuj se ovo je igrica imas sigurno preko 35 godina i glumis mafiju posao zove!Moje Ime i Prezime stoji tu đe jeste dok vaša imena su različita po serveru i na forumu,imate po 5 akaunta ...Pa se krijete iza tih vaših poganih maski,dok u igrici nesmete progovorit da bi vas neko nebi prepoznao,jedino što možete je ovo biti ljubomorni i pisati što vam je volja! Nema većih smradova klinaca koji nos obrisati ne umete a preko tastature pišete svašta i prozivate,to jedino i možete slabići nos neznate obrisati klinci napaćeni! Jedan veliki CMOK za sve vas koj lajete a pojma nemate!
Bilo bi dobro da brat ima posao nezaposlen jeBoli istina, de ne tripuj se ovo je igrica imas sigurno preko 35 godina i glumis mafiju posao zove!