Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
56697
Players nickname
Jugos Lawien
Suspect ID
37627 68607
Date of violation
Jul 30, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/ACakr7r5X2I

mjau

Well Known
Player
Mališa je sam ušao kod mene u auto i počeo pričaat da je kupio akaunt za 2k dinara. Sve u pov nebi voleo da ja nastradam zbog ovakvih, interakcija nije bilo osim ovog razgovora.

Hvala!
Au Jugo nisam igrao vec 4 meseca i vidim da si ostao isti smrda kao sto si pre bio…
A da ne zaboravimo da si kupovao ING pare od Azumija kako ti njemu dugujes previse pa si ga blokirao,al nema veze imam ja dokaze ja sve interakcije

Jugoslawien

Player
Player
Ljudi sta vam je? Hvala na lepim recima. Ja samo nebi zeleo da imam bilo kakvih problema zbog ovakvih ljudi pa sam se morao ograditi licno admin mi je rekao da okacim radi svoje sigurnosti a vi momci gledajte svoja posla. Zamolicu da se svaki off topic kazni!

Alek Shayk

👑
Player
Mališa je sam ušao kod mene u auto i počeo pričaat da je kupio akaunt za 2k dinara. Sve u pov nebi voleo da ja nastradam zbog ovakvih, interakcija nije bilo osim ovog razgovora.

Hvala!
Eh tugo moja, kacis klinca sa 8 godina max, jos editas pov od 2:11-2:12 vidi se kako je isecen sigurno si ti nesto pricao kako si i ti kupio pare za 2000 dinara:ROFLMAO:

Jefta666

Player
Player
Ljudi sta vam je? Hvala na lepim recima. Ja samo nebi zeleo da imam bilo kakvih problema zbog ovakvih ljudi pa sam se morao ograditi licno admin mi je rekao da okacim radi svoje sigurnosti a vi momci gledajte svoja posla. Zamolicu da se svaki off topic kazni!
Kakva si ti jebena klosarcina, zato je i propao server radi majmuna poput tebe a takvih je previse, jer dobri igraci su otisli poz

nixgoat67

Player
Player
jebem ti majku staru igrica nijeza tb dedA propali sve ti jebem
pusti decka nek igra

mjau

Well Known
Player
Jadni su vam roditelji kad su vas ovako vaspitavali. Toliko od mene!
Debilu sta seres o mojim roditeljima,moji su me lepo vaspitali za razliku od tebe ti imas 30 god a mozak 10-o godisnjaka.
Necemo da pricamo sta si sve radio kad si se operisao kako si igrao preko 9+ sati stojaci.
Umesto da radis zaradis za zivot postavljas zalbe na dete koje je zapravo srecno za razliku od tebe smrdo

Jugoslawien

Player
Player
Moje Ime i Prezime stoji tu đe jeste dok vaša imena su različita po serveru i na forumu,imate po 5 akaunta ...Pa se krijete iza tih vaših poganih maski,dok u igrici nesmete progovorit da bi vas neko nebi prepoznao,jedino što možete je ovo biti ljubomorni i pisati što vam je volja! Nema većih smradova klinaca koji nos obrisati ne umete a preko tastature pišete svašta i prozivate,to jedino i možete slabići nos neznate obrisati klinci napaćeni! Jedan veliki CMOK za sve vas koj lajete a pojma nemate!

mjau

Well Known
Player
Moje Ime i Prezime stoji tu đe jeste dok vaša imena su različita po serveru i na forumu,imate po 5 akaunta ...Pa se krijete iza tih vaših poganih maski,dok u igrici nesmete progovorit da bi vas neko nebi prepoznao,jedino što možete je ovo biti ljubomorni i pisati što vam je volja! Nema većih smradova klinaca koji nos obrisati ne umete a preko tastature pišete svašta i prozivate,to jedino i možete slabići nos neznate obrisati klinci napaćeni! Jedan veliki CMOK za sve vas koj lajete a pojma nemate!
Deda Ime i Prezime ti je Jugoslavija ne znam o kojoj Jugoslaviji pricas kad nisi ziveo odlazak Tita,naravno u igrici te niko nevoli jer si govno najvece,a to za kako se krijem bolje mi je da se krijem nego da imam onu glavudzu na discordu koja zauzima 2 terabajta hard diska,nemoj sad da posaljem klip kako pevas to bolje da bude skriveno.
Mozes ti mene reportati koliko zelis ne znas koliko imam forum acc.
Pozz 😘

Alek Shayk

👑
Player
Boli istina, de ne tripuj se ovo je igrica imas sigurno preko 35 godina i glumis mafiju posao zove!

Top Bottom